ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Κοουτίνιο όπως Μέσι και Ροναλντίνιο"

"Κοουτίνιο όπως Μέσι και Ροναλντίνιο"

Τον Φελίπε Κοουτίνιο αποθέωσε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως ο Βραζιλιάνος έχει ποιότητα ανάλογη με των Ροναλντίνιο και Λιονέλ Μέσι.

Πολύ καλή εκκίνηση έχει κάνει με τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Φελίπε Κοουτίνιο, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και έχει ήδη δείξει άκρως ενθαρυντικά στοιχεία.

Ένας από αυτούς που τον ξέρουν πολύ καλά στην Αγγλία είναι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, νυν προπονητής της Σαουθάμπτον, ο οποίος με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ αποθέωσε τον νεαρό Βραζιλιάνο με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην Εσπανιόλ.

"Ο Φελίπε είναι ένας Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους Βραζιλιάνους, κάνει μαγικά με τα πόδια του. Πέρα από αυτό, δουλεύει πάρα πολύ κι αυτό μας κάνει να αμφιβάλλουμε για το αν είναι Βραζιλιάνος ή Ευρωπαίος" είπε και προσέθεσε:

"Είναι πολύ σημαντικό ότι πρόκειται για καλό παιδί, εξαιρετικό και ταπεινό. Νομίζω πως ο Κοουτίνιο έχει την ίδια ποιότητα με τους Ροναλντίνιο και Μέσι, αλλά έχει ακόμα να αποδείξει πάρα πολλά. Ξεκάθαρα, όμως, πρόκειται για έναν υπεύθυνο παίκτη και αφοσιωμένο σ' αυτό που κάνει".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ