ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κοουτίνιο: "Όλοι ήξεραν ότι ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα"

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates after scoring during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Liverpool  FC and Borussia Dortmund in Liverpool, England, Thursday, April 14, 2016 . (AP Photo/Jon Super)
Κοουτίνιο (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο μίλησε για πρώτη φορά για το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, υποστήριξε ότι ήθελε να πάει στην Μπαρτσελόνα, αν και ξεκαθάρισε ότι τώρα είναι συγκεντρωμένος στη Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε με διαδοχικά βελτιωμένες προτάσεις να τον αποκτήσει. Ο ίδιος ζήτησε να μεταγραφεί από τη Λίβερπουλ. Αλλά, οι "reds" ήταν αμετακίνητοι. Ο Φιλίπε Κοουτίνιο παρέμεινε στην Αγγλία και μίλησε για πρώτη φορά για ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού.

Με δηλώσεις του στη βραζιλιάνικη έκδοση του "ESPN" ξεκαθάρισε ότι επιθυμούσε να πάει στην Μπαρτσελόνα κι ότι ποτέ δεν έδειξε έλλειψη σεβασμού προς τη Λίβερπουλ.

"Έλαβα μια πρόταση και στη ζωή μερικές φορές ενδιαφέρεσαι, άλλες όχι. Στην περίπτωσή μου, όπως ξέρει όλος ο κόσμος, ενδιαφερόμουν κι εγώ και η οικογένειά μου. Ήταν δύσκολος μήνας για εμάς. Τώρα, πέρασαν όλα και πρέπει να συγκεντρωθώ και να κάνω μια καλή σεζόν για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Πάντα σεβόμουν τη Λίβερπουλ, τους οπαδούς της, τους παίκτες της και τη διοίκησή της. Είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνεις πρότασης από μια μεγάλη ομάδα, αλλά κι εδώ που είμαι (στη Λίβερπουλ) είναι μεγάλη ομάδα", υποστήριξε με δηλώσεις του στο "ESPN".

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ