ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κοουτίνιο: "Ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα"

Κοουτίνιο: "Ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα"

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο... αναγκάστηκε να επιστρέψει στην καθημερινότητα της Λίβερπουλ, αν και όπως δηλώνει δημόσια, ήθελε να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο έλυσε τη "σιωπή" του μετά από το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και ένα δίμηνο στο οποίο πίεζε να αποχωρήσει για την Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα του Champions League με τη Σεβίλλη και άρχισε βασικός λίγες ημέρες αργότερα, στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπέρνλι, έχοντας πάρει απόφαση πλέον πως το μέλλον του βρίσκεται στο Μέρσεϊσαϊντ.

"Είχα μία επαγγελματική προσφορά και στη ζωή αυτά μερικές φορές μπορεί να είναι ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως όλοι ξέρουν, ήθελα να μετακινηθώ, όπως και η οικογένειά μου και ήταν τιμή μου που έλαβα μία πρόταση από έναν σπουδαίο σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα", δήλωσε αρχικά ο 25χρονος διεθνής στο "ESPN Brazil", μετά από την γκέλα των "κόκκινων" στο πρωτάθλημα.

"Την ίδια στιγμή, είναι επίσης τιμή που αγωνίζομαι εδώ. Η Λίβερπουλ είναι τεράστιος σύλλογος και σεβαστός σε όλο τον πλανήτη. Τώρα που είμαι εδώ, θα δώσω το καλύτερο, όπως πάντα".

Οι Καταλανοί έκαναν διαρκώς προτάσεις, άνω των 100.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν, ωστόσο η Λίβερπουλ αρνήθηκε κάθε προσφορά, ανακοινώνοντας ακόμα και με επίσημο τρόπο ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση.

"Ήταν δύσκολος μήνας για μένα, αλλά τώρα ανήκει στο παρελθόν. Στόχος μου είναι να αγωνίζομαι καλά και να βοηθάω την ομάδα. Οι σκέψεις μου εστιάζονται στη Λίβερπουλ και στην εθνική Βραζιλίας", κατέληξε ο Κοουτίνιο στους συμπατριώτες του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ