ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κοουτίνιο από το 2017 για τη Λίβερπουλ

Κοουτίνιο από το 2017 για τη Λίβερπουλ

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη Λίβερπουλ για το 2016, χάνοντας σωρεία σημαντικών παιχνιδιών στο πρωτάθλημα.

Σχέδια δίχως τον Φιλίπε Κοουτίνιο για το 2016 θα πρέπει να κάνει ο Γίργκεν Κλοπ, αφού ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Λίβερπουλ θα τεθεί εκτός δράσης για περίπου 6-8 εβδομάδες μετά από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Ο Βραζιλιάνος ηγέτης της φετινής ομάδας των "κόκκινων" χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Σάντερλαντ και το πλάνο της στιγμής του τραυματισμού του άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για σοβαρό κάταγμα.

Οι ακτινογραφίες της Δευτέρας, όμως, έδειξαν το ακριβές πρόβλημα του 24χρονου διεθνή άσου, το οποίο δεν είναι τόσο μεγάλο όσο είχαν φοβηθεί οι φίλοι της Λίβερπουλ αρχικά.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα αναγκαστεί να στερηθεί των υπηρεσιών του Κοουτίνιο σε μία χρονική περίοδο με "φορτωμένο" καλεντάρι. Αρχικά, ο Κοουτίνιο θα απουσιάσει από τον προημιτελικό του League Cup κόντρα στη Λιντς στο "Άνφιλντ", ενώ ακολουθούν οι αγώνες πρωταθλήματος με Γουέστ Χαμ (εντός), Μίντλεσμπρο (εκτός) και Έβερτον (εντός) ανά τρεις ημέρες. Στις 27 Δεκεμβρίου, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Στόουκ για την Premier League, ενώ την τελευταία ημέρα του 2016 περιμένει τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα παιχνίδι που αυτήν τη στιγμή θα ήταν ντέρμπι τίτλου.

Στις 2 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς κόντρα στις "μαύρες γάτες" και ο επόμενος αγώνας είναι το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 15 Ιανουαρίου, ο οποίος είναι και ο στόχος για την ανάρρωση του παίκτη.

Ο Κλοπ, πάντως, καλείται να αναπληρώσει το κενό τόσο του Κοουτίνιο, όσο και του Ντάνιελ Στάριτζ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην κνήμη, όπως και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο που είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τη Λιντς, ο Άνταμ Λαλάνα έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο Ντάνι Ινγκς έχει τεθεί νοκ άουτ για όλη τη σεζόν, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα αποχωρήσει και ο Σαντιό Μανέ για τις υποχρεώσεις με τη Σενεγάλη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (14 Ιανουαρίου - 5 Φεβρουαρίου).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ