ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κοντά σε Ρόμπερτσον η Λίβερπουλ

Crystal Palace's Joel Ward , left and Hull City's Andrew Robertson battle for the ball, during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Hull City, at Selhurst Park, London, Sunday May 14, 2017.  (Paul Harding/PA via AP)
Crystal Palace's Joel Ward , left and Hull City's Andrew Robertson battle for the ball, during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Hull City, at Selhurst Park, London, Sunday May 14, 2017. (Paul Harding/PA via AP) AP

Ο 23χρονος Σκοτσέζος αριστερός μπακ της Χαλ, Άντριου Ρόμπερτσον, θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη κίνηση της Λίβερπουλ για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Την Κυριακή (14/5) "ήπιε το πικρό ποτήρι" του υποβιβασμού με τη Χαλ στην εκτός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας. Αλλά, όπως όλα δείχνουν, δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Championship και θα συνεχίσει στην Premier League.

Ο 23χρονος Σκοτσέζος αριστερός μπακ της Χαλ, Άντριου Ρόμπερτσον, είναι κοντά στη μετακίνησή του στη Λίβερπουλ όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ. Ο Ρόμπερτσον ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σέλτικ κι εν συνεχεία μετακόμισε σε αυτά της ΚΠΡ.

Το 2012 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και το 2013 επέστρεψε στη Σκωτία για την Νταντί. Από το 2014 ανήκει στη Χαλ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του τόσο σε επίπεδο Κ21 όσο και σε αυτό των ανδρών.

Είναι πιθανό, ωστόσο, οι "reds" να προχωρήσουν σε απόκτηση κι άλλου παίκτη από τη Χαλ. Σύμφωνα με την "Daily Mirror" ενδιαφέρονται και για τον κεντρικό αμυντικό, Χάρι Μαγκουάιρ.

Photo credits: Paul Harding/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ