ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Κόκκινος" ο Τσαν, βλέπει Χούντελααρ

"Κόκκινος" ο Τσαν, βλέπει Χούντελααρ

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι κι επίσημα ο Εμρέ Τσαν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Βλέπει την περίπτωση του Κλας-Γιαν Χούντελααρ.

Η μετεγγραφική ενίσχυση της Λίβερπουλ συνεχίζεται ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι "κόκκινοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εμρέ Τσαν από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν έναντι του ποσού των 10 εκ. λιρών.

Οι δυο ομάδες είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό, απλά σήμερα ολοκληρώθηκε το deal και ο 20χρονος Γερμανός γίνεται κάτοικος του Μέρσεϊσαϊντ και τίθεται στην διάθεση του Μπρένταν Ρότζερς.

Μετά του Ρίκι Λάμπερτ και Άνταμ Λαλάνα, είναι η τρίτη κίνηση των "ρεντς" αυτό το καλοκαίρι, ενώ σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια, αφού η ενίσχυση της ομάδας δεν θα σταματήσει εδώ. Όσο για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου, δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο πρώην άσος των "ασπιρίνων", είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ότι αισθάνεται υπερήφανος που έγινε μέλος της οικογένειας της Λίβερπουλ, ανυπομονεί να αγωνιστεί στην ομάδα και να προσφέρει το 100%, ενώ εγκωμίασε την δυναμική της ομάδας και του κόσμου της.

Τι ισχύει με Χούντελααρ και Λίβερπουλ

Εξάλλου, η Λίβερπουλ καλοβλέπει και την περίπτωση του Κλας-Γιαν Χούντελααρ για την γραμμή κρούσης, ειδικά στην περίπτωση που πουληθεί ο Λουίς Σουάρες, αλλά και να μείνει, θα μείνει εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω της γνωστής τιμωρίας.

Ο 30χρονος Ολλανδός επιθετικός της Σάλκε (το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο), ανέφερε στη "Bild" για το μέλλον του: "Αναφορικά με τις φήμες για τη Λίβερπουλ, θα ήταν δίκαιο να μιλήσετε με την Σάλκε πρώτα. Οι διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο τρέχουν εδώ και αρκετό καιρό.

Στις διακοπές, δεν θέλω να με ενοχλήσεις κανένας.Μετά τις διακοπές, θα μιλήσω περαιτέρω με την Σάλκε. Είναι κοντά αυτό. Τώρα μιλάω με το μάνατζέρ μου και πάνω απ' όλα είναι τα συμφέροντα του κλαμπ. Είμαι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο"

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ