ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Κόκκινος" κι επίσημα ο Μάρκοβιτς

LISBON, PORTUGAL - SEPTEMBER 17:  Lazar Markovic of SL Benfica in action during the UEFA Champions League group stage match between SL Benfica and RSC Anderlecht held on September 17, 2013 at the Estadio do Sport Lisboa e Benfica, in Lisbon, Portugal. (Photo by Henriques Da Cunha/EuroFootball/Getty Images)
LISBON, PORTUGAL - SEPTEMBER 17: Lazar Markovic of SL Benfica in action during the UEFA Champions League group stage match between SL Benfica and RSC Anderlecht held on September 17, 2013 at the Estadio do Sport Lisboa e Benfica, in Lisbon, Portugal. (Photo by Henriques Da Cunha/EuroFootball/Getty Images) GETTY IMAGES

Μπενφίκα και Λίβερπουλ ανακοίνωσαν πως ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Λάζαρ Μάρκοβιτς. "Ανυπομονώ να παίξω" είπε το νέο απόκτημα των Μέρσεϊσαϊντερς.

Στην τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή της, όπως αναμενόταν, προχώρησε η Λίβερπουλ, η οποία έκανε δικό της τον Λάζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος πέρασε τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και μία μέρα μετά ολοκληρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, όπως επιβεβαίωσε η ακόλουθη ανακοίνωση της Μπενφίκα.

"Η Μπενφίκα ανακοινώνει πως έχει έρθει σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για τα δικαιώματα του 50% του αθλητή Λάζαρ Μάρκοβιτς για το ποσό των €12,500,000. Το συμβούλιο των ιθυνόντων".

Να σημειωθεί πως το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει συνολικά στα €25,000,000, καθώς οι "κόκκινοι" αγόρασαν το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, παίρνοντας και το υπόλοιπο 50%, το οποίο κατείχε η εταιρία που τον εκπροσωπεί. Όσο για τον παίκτη, δεδομένου ότι δεν είναι κοινοτικός θα χρειαστεί άδεια εργασίας

Ανακοινώθηκε και από Λίβερπουλ

Λίγες ώρες μετά ανακοίνωση εξέδωσε και ο αγγλικός σύλλογος. Αναλυτικά: "Η Λίβερπουλ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Σέρβου διεθνή Λάζαρ Μάρκοβιτς από την πορτογαλική Μπενφίκα. Ο πολυθεσίτης επιθετικός, ο οποίος είναι ικανός να παίξει σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης, έχει υπογράψει μακρόχρονο συμβόλαιο με τους "κόκκινους" μετά από μία εξαιρετική σεζόν με τον σύλλογο της Λισαβόνας.

Ο Μάρκοβιτς κατέγραψε 49 εμφανίσεις τη σεζόν 2013/14 και σκόραρε επτά γκολ με την Μπενφίκα να κάνει το τρεμπλ εντός των συνόρων και να φτάνει στον τελικό του Europa League. Έχοντας συμμετοχές και στις μικρότερες εθνικές της χώρας του, έκανε το ντεμπούτο του με τη Σερβία τον Φεβρουάριο του 2012 και πλέον είναι βασικό μέλος της".

Ανυπόμονος ο Μάρκοβιτς

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Λίβερπουλ ήρθαν και οι πρώτες δηλώσεις του 20χρονου εξτρέμ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σ' έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Ελπίζω να είμαι αντάξιος των προσδοκιών των οπαδών, των προπονητών, των παικτών και όλων όσων συνδέονται με τον σύλλογο. Έχω δει πως είναι οι παίκτες, έχω δει πώς είναι οι οπαδοί και ανυπομονώ να ξεκινήσω".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ