ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Υπήρξαν ξεκάθαρες αποφάσεις εναντίον μας"

Κλοπ: "Υπήρξαν ξεκάθαρες αποφάσεις εναντίον μας"
Κλοπ

Ο Γιούργκεν Γκλοπ στάθηκε στις αμφισβητούμενες φάσεις του τελικού απέναντι στην Σεβίλλη, ενώ τόνισε πως η Λίβερπουλ θέλει χρόνο για να δέσει σαν ομάδα.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο σκορ απέναντι στην Σεβίλλη, όμως οι Ισπανοί γύρισαν το παιχνίδι σε 3-1 και τελικά κατέκτησαν το Europa League για τρίτη σερί φορά τα τελευταία τρία χρόνια!

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή και το γεγονός πως η ομάδα του έχασε την αυτοσυγκέντρωση της μετά το γκολ της ισοφάρισης.

"Το πρώτο γκολ είχε μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι μας", είπε αρχικά και συνέχισε: "Εκείνη τη στιγμή χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και τον τρόπο που παίζαμε. Από γρήγορες πάσες και απλό ποδόσφαιρο τα κάναμε πιο σύνθετα. Δεν ήμασταν συμπαγείς πια.

Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά και δικαιούμασταν αυτό το 1-0, με την Σεβίλλη να παίζει με μακρινές μπαλιές και να αποφεύγει το πρέσινγκ. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο μπορούσαμε, όμως μου είπαν πως έγιναν δυο χέρια στο πρώτο ημίχρονο".

Για την κατάσταση που βρίσκεται η Λίβερπουλ, είπε: "Αυτή τη στιγμή είμαστε απογοητευμένοι, όμως αργότερα θα δούμε με καθαρό μάτι τι συνέβη και έτσι θα πρέπει να πορευτούμε. Δεν θα βρισκόμαστε στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, έτσι δεν θα έχουμε παιχνίδια την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερη προπόνηση έτσι ώστε να επανέλθουμε δυνατότεροι.

Υπήρξαν στιγμές που αποδώσαμε, όμως για να έχεις διάρκεια, χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο. Είμαστε νέα ομάδα ακόμα. Για κάποιους παίκτες ήταν ο πρώτος μεγάλος τελικός, όμως δυστυχώς συνέβη για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία στο μέλλον".

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις, είπε: "Υπήρξαν αποφάσεις ξεκάθαρα εναντίον μας. Σε έναν τελικό χρειάζεσαι και λίγη τύχη, ακόμα κι αν δεν είχαμε καθόλου. Δεν έχω δει πολλές φορές τον διαιτητή να αμφισβητεί τον βοηθό του. Έχω χάσει αρκετούς τελικούς και ποτέ δεν πήρε ένα σφύριγμα υπέρ μου. Ελπίζω να αλλάξει αυτό στο μέλλον. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε πάντως είναι να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ