ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Το Άνφιλντ είναι άγιο μέρος"

Κλοπ: "Το Άνφιλντ είναι άγιο μέρος"
© BPI / KIERAN MCMANUS

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε τη σκέψη που έκανε όταν όλοι στο Ελ Μαδριγάλ πανηγύριζαν για τη νίκη της Βιγιαρεάλ επί της Λίβερπουλ.

Η Βιγιαρεάλ πανηγύρισε τη νίκη επί της Λίβερπουλ με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Europa League, με το γκολ του Αντριάν στο 92'. Το αποτέλεσμα δυσαρέστησε τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά δεν τον πτοεί, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Ο Γερμανός προπονητής δεν δίστασε να επικαλεστεί τη βοήθεια του Άνφιλντ, προκειμένου να αιτιολογήσει την αισιοδοξία του για τη ρεβάνς. Αναλυτικά:

"Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών μου. Η Βιγιαρεάλ είναι ένα καλό σύνολο, αλλά για τη Λίβερπουλ ισχύει το ίδιο. Ελέγχαμε το παιχνίδι μέχρι το 92' όταν δεχτήκαμε μία αντεπίθεση και σκόραραν το γκολ. Όπως ακούγεται, δεν είναι καλό, δεν έπρεπε να συμβεί.

Είχαμε την ευκαιρία με τον Μορένο και ο Μπεντέκε αστόχησε σε μία κεφαλιά και θα έλεγα ότι οι νεαροί ανταποκρίθηκαν. Θεωρώ ότι μέχρι τότε κάναμε μία επαγγελματική εμφάνιση.

Έχω να πω ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι και η σκέψη μου όταν όλοι πανηγύριζαν γύρω μου ήταν: Συγνώμη, αλλά πρέπει να έρθετε στο Άνφιλντ πρώτα. Εκεί, εμείς θα είμαστε έτοιμοι, γιατί θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Το Άνφιλντ είναι ένα άγιο μέρος.

Είμαι το ίδιο αισιόδοξος απ' όσο ήμουν πριν το ματς. Τώρα πρέπει να διορθώσουμε μερικά πράγματα και να βρούμε λύσεις, αλλά είδα πολλά θετικά στοιχεία που με τη βοήθεια του Άνφιλντ μπορούμε την ανατροπή. Θα δοκιμάσουμε τα πάντα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ