ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Σας ζητώ να πιστέψετε σε αυτή την ομάδα"

Κλοπ: "Σας ζητώ να πιστέψετε σε αυτή την ομάδα"

Το εντός έδρας ντεμπούτο του Γιούγκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ είναι προ των πυλών και ο Γερμανός δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Διαβάστε το μήνυμά του στο match programme ενόψει του αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν.

Το πρώτο του ματς ως τεχνικός της Λίβερπουλ τον βρήκε να αποσπάει το βαθμό της ισοπαλίας στο "White Hart Lane" απέναντι στην Τότεναμ (0-0) και πλέον ο Γιούργκεν Κλοπ σκοπεύει στην πρώτη του νίκη στους "κόκκινους" απέναντι στη Ρουμπίν Καζάν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο ματς αυτό ο 48χρονος τεχνικός περιμένει την αμέριστη συμπαράσταση των οπαδών της Λίβερπουλ που θα βρεθούν στις εξέδρες του "Anfield" και αυτό το κατέστησε σαφές μέσω δηλώσεών του στο match programme της αναμέτρησης.

Διαβάστε απόσπασμα των δηλώσεών του, όπως τις δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Αυτή είναι η πρώτη μου φορά ως τεχνικός της Λίβερπουλ για ενα ματς στο "Anfield" και είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα και το επιτελείο μου. Εσείς (οι οπαδοί) έχετε έναν θεμελιώδη ρόλο να παίξετε σε αυτό που επιδιώκουμε να πετύχουμε.

Είστε ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ οπαδών και η ατμόσφαιρα που δημιουργείτε είναι μοναδική. Σας ζητώ να πιστέψετε σε αυτή την ομάδα και να πιστέψετε ότι μαζί μπορούμε να κατορθώσουμε σπουδαία πράγματα.

Κλοπ: "Σας ζητώ να πιστέψετε σε αυτή την ομάδα"

Θα πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί και να κοιτάξουμε να απολαύσουμε την εμπειρία του να ακολουθείς έναν τόσο σημαντικό σύλλογο. Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να κάνει με χαρά και διασκέδαση και αυτό θα πρέπει να αντανακλάται σε όλο τον οργανισμό.

Η ομάδα θα βγει στον αγωνιστικό χώρο και θα παλέψει για σας και θα κοιτάξει να εκπροσωπήσει μέσα από τη δουλειά του εσάς, το σύλλογο και την πόλη: αυτή είναι η δέσμευσή μου".

Η Λίβερπουλ ψάχνει εναγωνίως την πρώτη της νίκη στο Europa League μετά τις δύο ισοπαλίες με Μπορντό και Σιόν ενώ μία πιθανή ενδεκάδα για τον αποψινό αγώνα των "κόκκινων" κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν είναι η εξής: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Σακό, Μορένο, Μίλνερ, Λούκας Λέιβα, Τζαν, Λαλάνα, Κοουτίνιο, Ορίγκι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ