ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Πηγαίνετε στη Βασιλεία και χωρίς εισιτήριο"

Κλοπ: "Πηγαίνετε στη Βασιλεία και χωρίς εισιτήριο"
Κλοπ © GETTY IMAGES

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παραδέχθηκε ότι τα εισιτήρια που διαθέτει η UEFA για τον τελικό με τη Σεβίλλη δεν αρκούν, ωστόσο απηύθυνε πρόκληση στους οπαδούς των "reds".

Από 9.000 εισιτήρια έχουν στη διάθεση για τους οπαδούς του, Λίβερπουλ και Σεβίλλη, για τον τελικό του Europa League στο "St Jakob-Park stadium" στη Βασιλεία της Ελβετίας, στις 18 Μαΐου.

Ο ανωτέρω αριθμός προφανώς και δεν αρκεί για τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Και τα παράπονα διατυπώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο από το Γερμανό προπονητή των "reds", Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος - ωστόσο - απηύθυνε μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση στους οπαδούς της ομάδας.

"Αυτό που έχω μάθει στη ζωή είναι ότι, ο,τι δεν μπορείς να αλλάξεις, μην σκέφτεσαι καθόλου γι' αυτό. Εάν πεις στους οπαδούς μας ποιος θέλει να πάει, τότε 30.000.000 οπαδοί θα πουν ότι θέλουν και δεν μπορούν όλοι να πάνε.

Είναι φανταστική ευκαιρία και δεν μπορούμε να αλλάξουμε το γήπεδο. Έχω βρεθεί εκεί κάμποσες φορές, είναι φανταστικό γήπεδο και φανταστική πόλη. Είναι καλό, ακόμη κι εάν δεν έχεις εισιτήριο να πας και να απολαύσεις την πόλη".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ