ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Παίξαμε ποδόσφαιρο σαν κολασμένοι..."

Κλοπ: "Παίξαμε ποδόσφαιρο σαν κολασμένοι..."

Ο Γιούργκεν Κλοπ ενθουσιάστηκε από την εμφάνιση της Λίβερπουλ στον αγώνα με την Τσέλσι και τη νίκη στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με 2-1 για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Μετά το 4-1 απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια, Λέστερ, η Λίβερπουλ συνέχισε με νίκες την φετινή πορεία της στην Premier League και αυτή την φορά θύμα της έπεσε η Τσέλσι μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με 2-1.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, όπου μπήκαν και οι βάσεις για να έρθει το σπουδαίο τρίποντο στο Λονδίνο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Ο Γερμανός προπονητής, ανέφερε μετά το φινάλε της αναμέτρησης πως "παίξαμε με μεγάλη ένταση και ήμασταν άνετοι στο χορτάρι. Χάρηκα πολύ με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Το πρόβλημα είναι ότι σταματήσαμε".

"Το ξεκίνημά ήταν λαμπρό από την δική μας πλευρά. Παίξαμε ποδόσφαιρο σαν κολασμένοι. Ήταν πολύ όμορφο να το παρακολουθείς", ανέφερε ακόμα ο Κλοπ, ο οποίος βλέπει τους ρεντς να μετρούν δέκα βαθμούς σε πέντε ματς, έχοντας τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Συν τις άλλοις, ο Κλοπ έσπασε και ένα σερί 30 εντός έδρας αγώνων χωρίς ήττα για τον Κόντε. Τελευταία φορά που ο Ιταλός κόουτς είχε χάσει αγώνα μέσα στην έδρα του, ήταν στις 30/1/2013 στο Γιουβέντους - Σαμπντόρια 1-2.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ