ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πρέπει να καλωσορίσουν τον Ράφα"

Κλοπ: "Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πρέπει να καλωσορίσουν τον Ράφα"

Ο Ράφα Μπενίτεθ επιστρέφει για δεύτερη φορά στο "Anfield" ως... αντίπαλος και ο Γιούργκεν Κλοπ προέτρεψε τους οπαδούς της Λίβερπουλ να υποδεχθούν τον Ισπανό όπως του αρμόζει.

Για έξι χρόνια, από το 2004 μέχρι το 2010, ο Ράφα Μπενίτεθ έζησε μεγάλες στιγμές στην Λίβερπουλ, με σημαντικότερη όλων την κατάκτηση του Champions League με τον συγκλονιστικό τελικό στην Κωνσταντινούπολη το 2005, και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να περάσει αδιάφορο από τους φίλους των "κόκκινων" όταν το απόγευμα του Σαββάτου (23/4) η ομάδα τους θα υποδεχτεί την Νιούκαστλ.

Και αυτό γιατί στον πάγκο των "καρακάξων", που δίνουν αγώνα επιβίωσης στην Premier League, θα βρίσκεται ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο άλλοτε σπίτι του για δεύτερη φορά και πρώτη μετά τον Απρίλιο του 2013 που καθοδηγούσε την Τσέλσι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει την εξαιρετική χημεία που ανέπτυξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι φίλοι της Λίβερπουλ με τον Μαδριλένο τεχνικό και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δεν δίστασε να τους προτρέψει να του προσφέρουν μία "ζεστή" υποδοχή ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στο σύλλογο.

"Τον ξέρω, μου αρέσει ο Ράφα. Έχουμε συναντηθεί μερικές φορές σε ευρωπαϊκούς αγώνες, είναι ένας πολύ επιτυχημένος προπονητής, ωραίος τύπος και μου αρέσει πραγματικά", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, για να προσθέσει:

Κλοπ: "Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πρέπει να καλωσορίσουν τον Ράφα"

"Από τη δική μου σκοπιά, εάν κάποιος θέλει να γιορτάσει για τον Ράφα Μπενίτεθ και τις αναμνήσεις από το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης ή οτιδήποτε άλλο -είναι άλλωστε ένας από τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς στην Λίβερπουλ- είναι καλοδεχούμενοι.

Εάν το θέλουν, ας το κάνουν. Μπορείτε να φωνάζετε περισσότερο απ'ότι συνήθως, είναι απολύτως φυσιολογικό. Έτσι θα χαιρετούσα και εγώ έναν καλό φίλο, έτσι αν θέλετε να το κάνετε ουδείς μπορεί να αγνοήσει αυτή την υπέροχη στιγμή μόνο και μόνο επειδή είμαι εδώ τώρα".

Υπενθυμίζεται πως ο Κλοπ χρησιμοποίησε πρόσφατα το παράδειγμα του επικού τελικού του Champions League το 2005, όταν η Λίβερπουλ του Μπενίτεθ πήρε το τρόπαιο με απίστευτη ανατροπή εις βάρος της Μίλαν, θέλοντας να εμπνεύσει τους παίκτες του ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στη Ντόρμτουντ. Και το κατάφερε...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ