ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ο Τζέραρντ είναι εξαιρετικός άνθρωπος"

Κλοπ: "Ο Τζέραρντ είναι εξαιρετικός άνθρωπος"

Με δηλώσεις του σε βρετανικό μέσο, ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε στον Στίβεν Τζέραρντ. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι επιθυμεί την ένταξη του 36χρονου στο προπονητικό επιτελείο.

Με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ απ' την ενεργό δράση. Επιπλέον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενταθεί στο προπονητικό τιμ της Λίβερπουλ.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για τον Τζέραρντ. Εάν θέλει, είμαι σίγουρος ότι θα θέλει, να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε".

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να κάνει ένα γενικό σχόλιο για τον 36χρονο ποδοσφαιριστή: "Σταματήστε να γίνεστε τόσο ενθουσιώδης για το μέλλον του. Στη ζωή χρειάζεσαι χρόνο για να μάθεις κάτι καινούριο. Πάντως, δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσει για εκείνον. Βρίσκομαι στην ομάδα μόλις 14 μήνες, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Στιβ είναι εξαιρετικός επαγγελματίας".

"Τον γνώρισα μόλις ήρθα στην ομάδα και κατάλαβα αμέσως ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό άτομο. Βέβαια, η άποψή του απέχει από εκείνη του περισσότερου κόσμου. Δεν πιστεύει ότι είναι θρύλος, αλλά ένας φυσιολογικός άνθρωπος".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ