ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Λάθος ο πανηγυρισμός μου"

Κλοπ: "Λάθος ο πανηγυρισμός μου"

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Άρσεναλ αλλά ταυτόχρονα παραδέχτηκε πως δεν έπρεπε να συμμετάσχει στους πανηγυρισμούς των παικτών της Λίβερπουλ στο τέταρτο γκολ του Μανέ.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο "Emirates Stadium" από το γκολ του Γουόλκοτ όμως έδειξε τεράστια αντανακλαστικά αφού "απάντησε" με τέσσερα γκολ και το φινάλε την βρήκε να επικρατεί 4-3 της Άρσεναλ και να ξεκινάει με μία εμφατική εκτός έδρας επιτυχία τη φετινή Premier League .

"Κερασάκι στην τούρτα" σε αυτή τη σπουδαία επιτυχία των "κόκκινων" ήταν το φανταστικό γκολ του Σαντιό Μανέ με το οποίο έγινε το 1-4, με τον Γιούργκεν Κλοπ να στέκεται μάλιστα ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση. Όχι για το γεγονός πως ο 24χρονος Σενεγαλέζος winger έκανε "πάρτι" απέναντι στην άμυνα των Λονδρέζων πριν εκτελέσει με ασύλληπτο σουτ τον Τσεχ αλλά για το γεγονός ότι σήκωσε τον σκόρερ στις πλάτες του, με τον Γερμανό να παραδέχεται πως δεν έπρεπε να εμπλακεί στους πανηγυρισμούς...

"Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, ανεβήκαμε, πετύχαμε πανέμορφα γκολ και τότε έκανα ένα μεγάλο λάθος αφού ενεπλάκη στους πανηγυρισμούς. Αυτό ελπίζω να συμβεί μία ή δύο φορές στη ζωή μου, όχι όμως τόσο νωρίς σε ένα παιχνίδι καθώς ήταν ένα άσχημο σημάδι για όλους εμάς.

Κλοπ: "Λάθος ο πανηγυρισμός μου"

Όλοι το εξέλαβαν εκείνη τη στιγμή ως ένα μήνυμα πως "Τελείωσε το ματς", όμως τότε ρίχνεις μία ματιά στο ρολόι και βλέπεις ότι υπάρχει ακόμα μισή ώρα αγώνα και αυτό δεν είναι τόσο καλό.

Η Άρσεναλ πάλεψε, έδειξε χαρακτήρα, πέτυχε δύο γκολ όπου εμείς δεν αμυνθήκαμε καλά, όμως ευτυχώς μετά το τρίτο τους γκολ επιστρέψαμε στο ματς και γίναμε συμπαγείς και πάλι", τόνισε ο Κλοπ, ο οποίος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι η Λίβερπουλ μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ