ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Κάντε τους αμυντικούς σας πιο ψηλούς"

Κλοπ: "Κάντε τους αμυντικούς σας πιο ψηλούς"
Κλοπ-Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει προβλήματα με την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων και ο Γίργκεν Κλοπ δείχνει να έχει εντοπίσει τη λύση.

Ο Γίργκεν Κλοπ εντόπισε το πρόβλημα της Λίβερπουλ στις στημένες φάσεις και είναι βιολογικό! Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα του δέχεται πολλά γκολ με τέτοιον τρόπο διότι δεν διαθέτει ψηλούς αμυντικούς.

"Δεν υπάρχει λύση. Δεν έχουμε την πιο ψηλή ομάδα στο πρωτάθλημα", δήλωσε ο 49χρονος προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε: "Τα περισσότερα γκολ τα δεχθήκαμε τον πρώτο καιρό. Όταν είχα έρθει εδώ, κάναμε μερικές αλλαγές και έπρεπε να παίξουμε με ομάδες με καλά στημένα όπως η Γουέστ Μπρομ και η Κρίσταλ Πάλας".

Οι "κόκκινοι" δέχθηκαν 49 γκολ στο πρωτάθλημα (10η επίδοση) υπό τον Κλοπ, εκ των οποίων τα 15 προέρχονται από στημένες φάσεις (18η επίδοση). "Είναι πρόβλημα για εμάς, αλλά όχι τόσο φέτος, διότι τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα ήδη", σημείωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Όσο για το πώς μπορεί να επιλυθεί αυτό το ζήτημα, έδωσε τη λύση: "Κάντε τους ψηλότερους! Έχουμε βελτιωθεί, αλλά δεν έχουμε τη δύναμη για να αμυνθούμε καλά στα στημένα, οπότε πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί. Κάνουμε πολλά πράγματα στην προπόνηση. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, αλλά πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αυτό, γιατί στην Αγγλία η ένταση είναι διαφορετική από άλλες χώρες στη μεγάλη περιοχή".

Μάλιστα, επεσήμανε ότι "στην Ντόρτμουντ είχαμε πολύ μαρκάρισμα man to man επειδή είχαμε πολλούς ψηλούς ποδοσφαιριστές. Εδώ είναι δύσκολο να βρεις λύση".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ