ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Καλλιτέχνης, ιδιοφυΐα ο Σαλάχ"

Liverpool coach Juergen Klopp celebrates as his team scores during the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool coach Juergen Klopp celebrates as his team scores during the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε πως η ομάδα του ήταν υπέροχη για 80 λεπτά απέναντι στη Ρόμα, ενώ χαρακτήρισε ως ιδιοφυΐα τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε τη νίκη με 5-2 απέναντι στη Ρόμα στο Άνφιλντ για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, αποκτώντας τεράστιο προβάδισμα για παρουσία στον τελικό του Κιέβου στις 26 Μαϊου. Ο Γιούργεν Κλοπ στάθηκε στην παρουσία της ομάδας του ως το 80', ενώ εξύμνησε τον Μοχάμεντ Σαλάχ για τα όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

"Για 80 λεπτά ήμασταν υπέροχοι. Στα δύο γκολ που δεχθήκαμε έγιναν δύο λάθη, ένα από εμάς και ένα του διαιτητή που έδειξε πέναλτι, το οποίο δεν ήταν. Όμως μου είπαν ότι με την Μάντσεστερ Σίτι υπήρξε ένα λάθος υπέρ μας, έτσι το αποδεχόμαστε. Τώρα ξέρουμε ότι η Ρόμα θα κάνει ότι είναι δυνατό, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι μπορούμε να κερδίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι.

Εμείς δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, όμως δεν έχουμε κερδίσει τίποτα εδώ και χρόνια. Θα πάμε εκεί για να παλέψουμε, να περάσουμε, να φτάσουμε στον τελικό. Τώρα είμαι 100% επικεντρωμένος στην Στόουκ, όχι στη ρεβάνς με τη Ρόμα", ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι και τη ρεβάνς στο Ολίμπικο, για να συνεχίσει:

"Περιμένω μια πολύ διαφορετική Ρόμα στην ρεβάνς. Εμείς θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά. Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όπως προσπαθούμε να κάνουμε πάντα. Είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, ίσως να μην ήταν καλό στο τέλος, αλλά είναι πολύ θετικό. Σίγουρα θα ήμουν πιο ευχαριστημένος εάν είχαμε κερδίσει με 5-0 ή 5-1, αλλά τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά. Φοβάμαι ότι η σεζόν τελείωσε για τον Τσέιμπερλεϊν".

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα για τον Μοχάμεντ Σαλάχ: "Ο Σαλάχ είναι φανταστικός, είναι σχεδόν αδύνατο να αμυνθείς απέναντί του. Στο πρώτο γκολ έδειξε ότι είναι καλλιτέχνης, ιδιοφυΐα. Το δεύτερο ήταν πραγματικά μια απόλαυση για τα μάτια. Αυτό που πρέπει να σας πω, είναι πως σίγουρα πρόκειται για παίκτη παγκόσμιας κλάσης, για να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο, χρειάζεται χρόνο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ