ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ και παραμονή του Κοουτίνιο βλέπουν οι Άγγλοι

Κλοπ και παραμονή του Κοουτίνιο βλέπουν οι Άγγλοι
Κοουτίνιο

Ο Φελίπε Κοουτίνιο φέρεται να θέλει να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, όμως η ενδεχόμενη άφιξη του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της ομάδας ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα για τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το μέλλον της Λίβερπουλ. Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα οι Reds είδαν τον προπονητή της ομάδας να αποχωρεί (Ρότζερς-απολύθηκε) και τον ηγέτη στη μεσαία γραμμή, Φελίπε Κοουτίνιο, να έχει τάσεις φυγής.

Όλα αυτά, βέβαια, μπορούν να αλλάξουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε και αυτό γιατί όπως επιμένουν να γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της Λίβερπουλ.

Σε περίπτωση που ο Γερμανός τεχνικός υπογράψει, προτεραιότητα είναι να πείσει τον Βραζιλιάνο μέσο να παραμείνει στον σύλλογο ( ούτως ή άλλως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020) και να χτίσει γύρω του την ομάδα που ονειρεύεται.

Για να παραμείνει ο Κοουτίνιο όμως θα πρέπει η Λίβερπουλ να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Αν δεν συμβεί αυτό, δύσκολα θα πεισθεί ο Βραζιλιάνος να συνεχίσει στα κόκκινα.

Πρέπει να τονίσουμε πως ήδη Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα... γλυκοκοιτούν τον 23άχρονο άσο.

Διαψεύδει ο μάνατζερ

Πάντως ο εκπρόσωπος του Κοουτίνιο λίγο αργότερα διέψευσε τα σενάρια και μάλιστα τόνισε πως ο πελάτης του είναι ευτυχισμένος στην Λίβερπουλ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2020.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ