ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ίσως χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μανέ"

Liverpool's Sadio Mane, right, scores his side's first goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Μανέ AP

Την ανησυχία του πως ο Σαντιό Μανέ είναι πολύ πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού, εξέφρασε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ νίκησε 3-1 την Έβερτον το περασμένο Σάββατο (1/4), αλλά έχασε τον Σαντιό Μανέ. Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ τραυματίστηκε στο γόνατο και έγινε αλλαγή στο 57' από τον Ορίγκι. Το χτύπημα του Αφρικανού ενδέχεται να είναι σοβαρό, αν λάβουμε υπόψιν την τοποθέτηση του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός των "ρεντς" ρωτήθηκε για την κατάσταση του 25χρονου και ερωτώμενος για το αν χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, απάντησε: " Δυστυχώς, αυτό είναι πιθανό. Έχει πριστεί το γόνατό του και περιμένουμε να δούμε την τελική αξιολόγηση. Δεν είναι ακόμα 100% βέβαιο.

Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως αύριο με την Μπόρνμουθ (5/4, 22.00) δεν θα είναι διαθέσιμος". Ο Μανέ έχει σημειώσει εφέτος 13 γκολ στη Λίβερπουλ και το διάστημα που απουσίαζε λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η ομάδα του πανηγύρισε μόνο μία νίκη σε επτά ματς.

Η Λίβερπουλ ύστερα από 30 παιχνίδια στην Premier League έχει 59 βαθμούς και είναι στο -10 από την πρωτοπόρα Τσέλσι, η οποία έχει και ματς λιγότερο.

(Peter Byrne/PA via AP)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ