ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ίσως η Λίβερπουλ είναι η τελευταία ομάδα μου"

Liverpool manager Juergen Klopp stands on the sideline before the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday March 19, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool manager Juergen Klopp stands on the sideline before the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday March 19, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι το ενδεχόμενο η Λίβερπουλ να αποτελέσει την τελευταία ομάδα που θα προπονήσει είναι υπαρκτό. Τι είπε για την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τους "κόκκινους".

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει περάσει από μόλις τρεις ομάδες κατά τη διάρκεια της προπονητικής καριέρας του (Μάιντς, Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ) και όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, ενδέχεται να παραμείνουν τρεις μέχρι να αποσυρθεί από τους πάγκους.

Όπως υποστήριξε ο 49χρονος σε συνέντευξή του στο "Sport1", προτιμά να αφοσιώνεται σε μακροπρόθεσμα πρότζεκτ, υποδηλώνοντας πως αν οι "κόκκινοι" επιθυμούν να έχουν τις υπηρεσίες του για αρκετά χρόνια ακόμα, ο ίδιος δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο.

"Δεν θα έχω περάσει από δέκα διαφορετικές ομάδες όταν τελειώσει η προπονητική καριέρα μου. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω προπονήσει τρεις ομάδες. Θα έλεγα ότι είναι απίθανο να αρχίσω να αλλάζω τη μία ομάδα μετά την άλλη".

"Συνοψίζοντας, είναι πιο εύκολο για εμένα να αφοσιώνομαι ολοκληρωτικά σε μακροπρόθεσμα πρότζεκτ", είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός, ενώ εν συνεχεία συμπλήρωσε κάτι σχετικό με τους τίτλους που είναι... υποχρεωμένος να κατακτήσει, όντας στην άκρη του πάγκου της Λίβερπουλ:

"Αν ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τη Λίβερπουλ, υπάρχουν καλές πιθανότητες να έχω κερδίσει κάτι εδώ. Θα μπορούσα να έρθω σε άβολη κατάσταση, αν δεν έχω κερδίσει κάτι. Ο κόσμος περιμένει από τη Λίβερπουλ να κερδίζει τρόπαια".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ