ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Η Λίβερπουλ ήταν η πρώτη μου επιλογή"

Κλοπ: "Η Λίβερπουλ ήταν η πρώτη μου επιλογή"

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η Λίβερπουλ αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις μεταγραφές. Τι είπε για Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Διαβάστε μερικές από τις σημαντικότερες ατάκες του Γιούργκεν Κλοπ στην πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός της Λίβερπουλ λίγη ώρα πριν την επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ:

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ που έδειξαν εμπιστοσύνη σε εμένα και στο επιτελείο μου και μας δίνουν αυτή την υπέροχη ευκαιρία να βρεθούμε εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε.

Είναι μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου να βρίσκομαι εδώ με την οικογένειά μου. Νιώθω σαν να είναι ένα όνειρο.

Πάντα είχα στο μυαλό μου να εργαστώ στην Αγγλία και η Λίβερπουλ ήταν η πρώτη επιλογή μου.

Το "Anfield" είναι το πιο ιστορικό μέρος στο ποδόσφαιρο. Θέλω να το δω, θέλω να το νιώσω, θέλω να το μυρίσω.

Οφείλουμε να διασκεδάσουμε τους οπαδούς και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Δεν σώζουμε ζωές, δεν είμαστε γιατροί, είναι η δουλειά μας για να ξεχνούν για 90 λεπτά τα προβλήματά τους.

Κλοπ: "Η Λίβερπουλ ήταν η πρώτη μου επιλογή"

Φυσικά και θα προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Η εμπειρία μου είναι άκουσε, δες, νιώσω και μετά σκέψου τι θα αλλάξεις.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν ήμουν ποτέ ο τύπος για τα εύκολα πράγματα. Αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα δουλειά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η Λίβερπουλ έχει εκπληκτικούς οπαδούς και το Anfield είναι ένα διάσημο ποδοσφαιρικό γήπεδο με απίστευτη ατμόσφαιρα. Θέλω να χτίσω μία σπουδαία σχέση με τους οπαδούς και να τους δώσω όμορφες αναμνήσεις.

Ως ομάδα εχουμε ταχύτητα, τεχνικές αρκτές και επιδεξιότητα όσον αφορά στην τακτική. Δεν ονειρεύομαι. Δεν θέλω τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι. Θέλω αυτούς τους παίκτες.

Κλοπ: "Η Λίβερπουλ ήταν η πρώτη μου επιλογή"

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις ως ομάδα είναι σταθερή άμυνα.

Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα ανάμεσα σε μένα και τη διοικούσα επιτροπή. Απλά θέλω να έχω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Δεν θέλω να ξοδεύω χρήματα που δεν έχει ο σύλλογος. Δεν θέλω να κρατήσω έναν παίκτη που δεν θέλει να μείνει.

Η ιστορία είναι σπουδαία αλλά μόνο για να τη θυμάσαι. Πρέπει να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο. Όλοι στη Λίβερπουλ είναι πολύ νευρικοί, πολύ απαισιόδοξοι και έχουν πολλές αμφιβολίες. Δεν πιστεύουν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ