ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Γενναιότητα, πάλη, χαρά"

Κλοπ: "Γενναιότητα, πάλη, χαρά"

Στην πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ αναγνώρισε ότι δεν μπορεί να αλλάξει πολλά σε τόσο λίγο χρόνο, αλλά έθεσε ως στόχο να επαναφέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα των παικτών του.

Ο 48χρονος Γερμανός τεχνικός, Γιούργκεν Κλοπ, έδωσε την Πέμπτη την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Λίβερπουλ, ενόψει του ντεμπούτου το στο πάγκο των "reds", το Σάββατο στις 14:45, εκτός έδρας κόντρα στην Τότεναμ.

Ο Κλοπ αναγνώρισε ότι δεν μπορεί να αλλάξει πολλά στο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, στο οποίο είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παλέψουν και να τρέξουν στο ματς με την Τότεναμ, κυρίως δε να δει τη χαρά να επαναφέρεται στο πρόσωπο των ποδοσφαιριστών του.

"Είχαμε τρεις εξαιρετικές προπονήσεις. Τα παιδιά έχουν τη διάθεση να ακούν. Αλλά δεν είναι ώρα για ν' αλλάξουμε τόσο πολύ. Όλα θα ήταν καλύτερα εάν δουλεύαμε μαζί για έξι εβδομάδες, αλλά δεν ζούμε στον τέλειο κόσμο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε σταθεροί στο ματς. Πρέπει να είμαστε πολύ δραστήριοι. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα της Premier League, το Σάββατο. Πρέπει να τρέξουμε και να παλέψουμε μαζί. Θέλω να δω περισσότερη γενναιότητα, περισσότερη χαρά στα μάτια τους. Θέλω να δω ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν. Το είδα, αυτή την εβδομάδα.

Αλλά, το να συγχρονιστούμε ως ομάδα παίρνει χρόνο. Πρέπει να ανακτήσουμε στην εμπιστοσύνη στις δεξιότητές μας. Πρέπει να μάθουμε ότι δεν είναι σημαντικό τι λάθη κάνουμε, σ' ένα ματς, Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και κοντά".

Οι Άγγλοι παπαράτσι "σφάζονται" για μία φωτογραφία του Γερμανού τεχνικού κι ο ίδιος δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη μνεία σ' αυτή τη νέα πραγματικότητα. Μέχρι που εξήγησε το λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφία κατά τη διάρκεια του δείπνου με συνεργάτες του.

"Προσπαθώ να διευθετήσω την προσωπική μου κατάσταση και να βρω που θα μείνω, αλλά οι παπαράτσι φαίνεται ότι το γνωρίζουν πριν από μένα.

Χθες (Τετάρτη) ήμουν για δείπνο με τους δύο βοηθούς μου και μου ζήτησαν φωτογραφία. Έπρεπε να πω όχι. Κάθε φωτογραφία καταλήγει στο twitter. Είναι παράξενο προς το παρόν, ακόμη δεν έχουμε παίξει ούτε ένα ματς. Ας αρχίσω να κάνω αυτό για το οποίο είμαι εδώ. Δεν διαβάζω ο,τι γράφετε, οπότε δεν έχω προσδοκίες. Αλλά είναι αρκετά μεγάλη η πίεση που βάζω στον εαυτό μου".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ