ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία"

Κλοπ: "Δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία"

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, θεωρεί πλεονέκτημα τη στήριξη του "Άνφιλντ", αλλά ακόμη μεγαλύτερο το γεγονός ότι οι "reds" σκόραραν στην έδρα της Ντόρτμουντ.

Το 1-1 του Ντόρτμουντ αφήνει ανοικτή την πρόκριση, μεταξύ Λίβερπουλ και Μπορούσια, στη ρεβάνς του "Άνφιλντ" με στόχο μια θέση στα ημιτελικά του Europa League.

O Γερμανός πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ και νυν της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υποστήριξε ότι οι "reds", "δεν θα υψώσουν λευκή σημαία", τονίζοντας την ακλόνητη πίστη τους ότι θα βρεθούν στα ημιτελικά.

"Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά γνωρίζουμε την ποιότητα της Ντόρτουντ. Από την αρχή, δεν θα βγούμε να υψώσουμε λευκή σημαία. Ξέρω ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα στη ρεβάνς, αλλά κι εμείς μπορούμε να παίξουμε καλύτερα.

Το Άνφιλντ είναι ένα αβαντάζ, αλλά το γεγονός ότι σκοράραμε εκτός έδρας είναι μεγαλύτερο. Η ατμόσφαιρα, μέχρι τώρα στο Europa League είναι πολύ καλή. Το καλύτερο ήταν όταν νικήσαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα πρέπει να περάσουμε. Οι παίκτες κι εγώ γνωριζόμαστε καλύτερα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρεθούμε στα ημιτελικά. Δεν νομίζω ότι έχουμε πίεση", υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ