ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν θα πάρουμε παίκτες από τη Ντόρτμουντ"

Κλοπ: "Δεν θα πάρουμε παίκτες από τη Ντόρτμουντ"

Τέλος στην οργιάζουσα φημολογία που ήθελε τη Λίβερπουλ να "χτυπάει" παίκτες από τη Ντόρτμουντ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο έβαλε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η πρόσληψη του Γιούργκεν Κλοπ από τη Λίβερπουλ πριν από λίγες ημέρες προκάλεσε "χαμό" στα δημοσιογραφικά γραφεία στην Αγγλία, με τη πλειονότητα των ΜΜΕ να υποστηρίζουν μέσω δημοσιευμάτων πως ο νέος τεχνικός των "κόκκινων" ετοιμάζεται να κάνει... επίθεση στη Ντόρτμουντ για να πάρει παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια και τους γνωρίζει απ'έξω και ανακατωτά.

Οι Ρόις, Γκιουντογκάν, Ομπαμεγιάνγκ και Χούμελς ακούστηκαν έντονα τα τελευταία 24ωρα για τη Λίβερπουλ και το γεγονός αυτό προκάλεσε μάλιστα δυσφορία στους ανθρώπους της Μπορούσια, όμως ο άλλοτε προπονητής των Βεστφαλών θέλησε με δημόσια τοποθέτησή του να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

"Δεν είναι σε καμία περίπτωση μέσα στις προθέσεις μου να πάρω παίκτες από τη Μπορούσια", ξεκαθάρισε ο 48χρονος τεχνικός μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα "Bild", για να προσθέσει:

Κλοπ: "Δεν θα πάρουμε παίκτες από τη Ντόρτμουντ"

"Είμαστε στον Οκτώβρη και δεν ξέρω ακόμα πόσα ματς απομένουν μέχρι το χειμώνα. Είναι πάντως ξεκάθαρο πως απομένουν ακόμα αρκετά παιχνίδια και η προτεραιότητά μας είναι να αξιολογήσουμε τους παίκτες που έχουμε ήδη στο ρόστερ μας".

Σε αντίθεση πάντως με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Λίβερπουλ που παραμένει ακόμα άγνωστος στο φίλαθλο κοινό, αυτό που γνωρίζουν όλοι πλέον είναι τον τρόπο μετακίνησης του Κλοπ προς και από το προπονητικό κέντρο των "κόκκινων", στο Μέλγουντ.

Ο Γερμανός τεχνικός θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του ένα Vauxhall Insignia κατόπιν συμφωνίας της εταιρίας με τη Λίβερπουλ, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει το σχετικό διαφημιστικό σποτ που μας ενημερώνει για το νέο "απόκτημα" του Γερμανού.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ