ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν μπορεί να είναι 4η-5η λύση ο Μπαλοτέλι"

Κλοπ: "Δεν μπορεί να είναι 4η-5η λύση ο Μπαλοτέλι"
Μπαλοτέλι

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει θέση στην Λίβερπουλ τονίζοντας όμως πως θέλει να τον βοηθήσει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Σε ένα μήνα ο Μάριο Μπαλοτέλι κλείνει τα 26 και η καριέρα του βρίσκεται σε πτωτική πορεία, αφού δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει με την Μίλαν τη σεζόν που μας πέρασε. Το ταλέντο δεν λείπει από τον Ιταλό άσο, όμως ο χαρακτήρας του αποτελεί τροχοπέδη για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Έτσι, η επιστροφή του στην Λίβερπουλ (εκεί ανήκουν τα δικαιώματα του) μάλλον είναι προσωρινή κάτι που γνωστοποίησε και ο Γιούργκεν Κλοπ.

"Μίλησα μαζί του γι αυτό το θέμα. Η καριέρα του βρίσκεται σε ένα σημείο όπου δεν μπορεί να παλεύει για να είναι ο 4ος ή 5ος παίκτης στην επίθεση. Θέλουμε να γίνει ο παίκτης που ήταν πριν τραυματιστεί. Το ταλέντο υπάρχει ακόμα και κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όμως είπα και πριν πως δεν πρέπει να παλεύει για μία θέση, έτσι πρέπει να βρούμε μία λύση. Υπάρχουν ομάδα που θέλουν έναν Μάριο Μπαλοτέλι και έχω μιλήσει μαζί του γι αυτό. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα λοιπόν και πρέπει να πάρει μία απόφαση. Θέλω να τον βοηθήσω όμως να βρει τη φόρμα του και θα δούμε τι θα γίνει".

Για το χαρακτήρα του, είπε: "Μιλάω μαζί του γιατί έτσι πρέπει. Έχω ακούσει διάφορα για εκείνον από όταν ήρθα στην Αγγλία. Όμως απ όταν επέστρεψε είναι καλός και δεν μπορώ να πω το οτιδήποτε. Ποτέ δεν είπε πως είναι εκείνος το αφεντικό, καμία σχέση. Είναι εξαιρετικός και θέλω να τον βοηθήσω να αποκτήσει φυσική κατάσταση".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ