ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν ανησυχώ για πώληση του Σαλάχ αυτό το καλοκαίρι"

Liverpool's manager Juergen Klopp hugs Liverpool's Mohamed Salah at the end of the Champions League qualifying play-off second leg soccer match between Liverpool and Hoffenheim at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Aug. 23, 2017. Liverpool won the match 4-2 (6-3 on aggregate). (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's manager Juergen Klopp hugs Liverpool's Mohamed Salah at the end of the Champions League qualifying play-off second leg soccer match between Liverpool and Hoffenheim at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Aug. 23, 2017. Liverpool won the match 4-2 (6-3 on aggregate). (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Βεβαιότητα για την παραμονή του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, σε συνέντευξη του στη γερμανική "Bild". Τι ανέφερε ο ίδιος ο Αιγύπτιος για την παραμονή του.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου, οδηγώντας τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League. Μέχρι στιγμής, έχει σκοράρει 39 φορές και θέλει ένα ακόμα τέρμα για να φτάσει το ρεκορ των 40 γκολ που πέτυχε ο Ίαν Ρας το 1987.

Είναι φυσιολογικό πως ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του 25χρονου το καλοκαίρι, με τους Άγγλους να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στο Anfield.

Από την πλευρά του, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν φαίνεται πως ανησυχεί για το μέλλον του Αιγύπτιου, όπως ανέφερε στη γερμανική εφημερίδα " Bild".

"Γνωρίζω πως ο Μο αισθάνεται πολύ άνετα εδώ. Ξέρω πως το στυλ παιχνιδιού μας ταιριάζει σ' αυτόν. Οπότε δεν ανησυχώ για την παραμονή του εδώ", ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Η Λίβερπουλ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017 από την Ρόμα, έναντι 42.000.000 ευρώ, με τον Κλοπ να αποκαλύπτει πότε ο Σαλάχ έγινε υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ομάδας του.

"Τον ήξερα από την Βασιλεία. Μετά από εκεί τον χάσαμε για λίγο. Όμως, έχουμε ένα εξαιρετικό τμήμα σκάουτινγκ, που μας είπε να τον αποκτήσουμε. Το γεγονός ότι ο Σαλάχ μπορούσε να σκοράρει με τέτοια ευκολία το διαπιστώσαμε όταν έπαιξε παρέα με τον Έντιν Τζέκο στη Ρόμα".

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ