ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλειστά χαρτιά για Κοουτίνιο από Κλοπ

Liverpool's coach Juergen Klopp gestures during the training session in preparation for upcoming Champions League's qualifier soccer match between 1899 Hoffenheim and FC Liverpool,  in the Rhein-Neckar-Arena in Sinsheim, Germany, Monday Aug. 14, 2017.  (Uwe Anspach/dpa via AP)
Liverpool's coach Juergen Klopp gestures during the training session in preparation for upcoming Champions League's qualifier soccer match between 1899 Hoffenheim and FC Liverpool, in the Rhein-Neckar-Arena in Sinsheim, Germany, Monday Aug. 14, 2017. (Uwe Anspach/dpa via AP) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο για όλη τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το μέλλον του Κοουτίνιο και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, προτιμά την σιωπή στην περίπτωση του Κοουτίνιο και δεν θέλει να... απλώσει την τράπουλα. Σαφώς και γνωρίζει τα δεδομένα της υπόθεσης, αλλά προτιμά να τα κρατά για τον εαυτό του και την ομάδα του και να μην τα μοιράζεται με τους δημοσιογράφους τους, όταν τον ρωτούν σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

"Δεν έχω να πω τίποτα. Έχουμε πει ό,τι είχαμε να πούμε. Από 'κεί και πέρα, δεν υπάρχει κανένα νέο. Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος λέει τόσα πράγματα. Προσωπικά δεν τον γνωρίζω τον κ. Σεγούρα, ούτε έχουμε μιλήσει. Δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω. Κανείς από την ομάδα δεν με ενημέρωσε ότι άλλαξε κάτι στο θέμα.

Δεν είμαστε χαζοί, ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω. Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, δεν έχω κάτι να πω για τη συμπεριφορά του. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και το ιατρικό τιμ το γνωρίζει. Ακόμα δεν έχει προπονηθεί, είναι τραυματίας", αρκέστηκε να πει ο Κλοπ για τον Κοουτίνιο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ