ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλείνει το deal με τον Κλοπ!

Κλείνει το deal με τον Κλοπ!
© BONGARTS/GETTY IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως δεν έχει πλέον αντίπαλο στη μάχη της διαδοχής του Μπρένταν Ρότζερς και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ θα έχει βάλει μέχρι την Παρασκευή την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ! Διαβάστε το story.

Δεν εχουν καν συμπληρωθεί δύο "γεμάτα" 24ωρα από τη στιγμή που η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Μπρένταν Ρότζερς και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως ο Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζεται να ανέβει στο θρόνο ως ο νέος βασιλιάς του "Anfield" .

Κλείνει το deal με τον Κλοπ!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Αγγλία οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο ιδιοκτήτης των "κόκκινων" έχει συναντηθεί ήδη πάνω από μία φορά με τον 47χρονο τεχνικό, ο οποίος με τη σειρά του έχει ξεκαθαρίσει πως, ανεξάρτητα από την ύπαρξη διοικούσας επιτροπής στη Λίβερπουλ που κινείται για τις μεταγραφές, εκείνος θα έχει τον απόλυτο έλεγχο για παίκτες που θα παίρνει ή θα παραχωρεί ο σύλλογος .

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έχει δώσει εγγυήσεις στον Κλοπ πως θα έχει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει απερίσπαστος και αναμένεται μέσα στην ημέρα να υπάρξει τόσο συμβούλιο κορυφής στο σύλλογο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όσο και νέα συνάντηση με τον Γερμανό τεχνικό για τις τελευταίες "πινελιές" της συμφωνίας.

Κλείνει το deal με τον Κλοπ!

Αν όλα πάνε κατ'ευχήν τα ρεπορτάζ στο Νησί (Mirror, Daily Mail) εκτιμούν πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (9/10) και πως θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊν, με οψιόν στο συμβόλαιό του για έναν έναν ακόμα χρόνο.

Ο Κλοπ έχει αποδεχτεί τη συνύπαρξή του με τη διοικούσα επιτροπή καθώς και στη Ντόρτμουντ έπαιρνε από κοινού αποφάσεις με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή, ενώ στα συν του είναι πως αρέσκεται και εκείνος να επενδύει αλλά και να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να έχουν μεταπωλητική αξία.

Κλείνει το deal με τον Κλοπ!

Είναι πάντως αρκετά πιθανό ο νέος τεχνικός να μην φτάσει μόνος του στο "Anfield" αλλά να συνοδεύεται από τον επί σειρά ετών συνεργάτη του στη Ντόρτμουντ, Ζέλικο Μπούβατς αλλά και από συμπατριώτη του γυμναστή της επιλογή του.

Τζαν: "Σπουδαίος προπονητής ο Κλοπ"

Εν τω μεταξύ, ο Εμρέ Τζαν έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που τοποθετήθηκε δημόσια για τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό διεθνή μέσο να τον εγκωμιάζει με δηλώσεις του στη "Die Welt" λέγοντας: "Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι σίγουρα ένας σπουδαίος προπονητής. Νομίζω ότι απέδειξε στη Ντόρτμουντ ότι μπορεί να δουλέψει σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ