ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλειδί για τη μεταγραφή του Στέρλινγκ ο Τόρες

Κλειδί για τη μεταγραφή του Στέρλινγκ ο Τόρες
© AP

Ο Ράφα Μπενίτεθ μιλώντας σε αγγλική εφημερίδα αποκάλυψε πώς πείστηκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ να πάει στη Λίβερπουλ και τι ρόλο έπαιξε ο Φερνάντο Τόρες.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος έχει βελτιωθεί αισθητά στα χέρια του Μπρένταν Ρότζερς. Ο 19χρονος υπέγραψε στους "κόκκινους" το 2010, όταν ήταν ακόμη προπονητής της Λίβερπουλ ο Ράφα Μπενίτεθ.

Για να τον πείσει η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να αφήσει το Λονδίνο και την ΚΠΡ χρειάστηκε όχι μόνο να δώσει ένα σημαντικό ποσό στους Λονδρέζους, αλλά και να γίνουν συζητήσεις με την οικογένεια του Στέρλινγκ. Μία από αυτές πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, όπου ο Στέρλινγκ γνώρισε και τον Φερνάντο Τόρες.

Σύμφωνα με τον Μπενίτεθ ο συμπατριώτης του έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Στέρλινγκ και εξήγησε το γιατί με δηλώσεις του στην "People". Αναλυτικά ο νυν τεχνικός της Νάπολι είπε:

"Καλέσαμε τον Ραχίμ στο Μέλγουντ και είχαμε μία συνάντηση με εκείνον και τη μητέρα του. Κάναμε μία βόλτα στις εγκαταστάσεις, τους τις δείξαμε και πήγαμε μέχρι το ιατρείο. Ο Φερνάντο ήταν εκεί και νομίζω ήταν και ο Τζέραρντ.

Για τον πρώτο είμαι σίγουρος. Εξήγησα γιατί βρίσκονταν εκεί ο Ραχίμ και η μητέρα του και είπα στον Φερνάντο τι πιστεύαμε για τον νεαρό παίκτη που παίρναμε. Είχε μία σύντομη συζήτηση μαζί του και τον ρωτούσε πώς τα πηγαίνει. Ενδιαφερόταν για εκείνον.

Ο Ραχίμ ήταν πολύ ικανοποιημένος, όπως και η μητέρα του. Είχαν εντυπωσιαστεί που ασχολούνταν μαζί του οι καλύτεροι παίκτες του συλλόγου".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ