ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλάβαν, το πέμπτο απόκτημα του Κλοπ

Κλάβαν, το πέμπτο απόκτημα του Κλοπ

Ο Ράγκναρ Κλάβαν αποτελεί το πέμπτο κατά σειρά απόκτημα της Λίβερπουλ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με τον Εσθονό σέντερ μπακ να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους "κόκκινους".

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Άουγκσμπουργκ και 125 συνολικά ματς στην Bundesliga, ο Ράγκναρ Κλάβαρ ανήκει πλέον στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Λίβερπουλ, με τον 30χρονο Εσθονό σέντερ μπακ και αρχηγό της εθνικής ομάδας της χώρας του να υπογράφει για τα επόμενα τρία χρόνια με τους "κόκκινους".

Το κόστος της μετακίνησης του παίκτη ανέρχεται σε 4.200.000 λίρες (κάτι παραπάνω από 5.000.000 ευρώ) για την Λίβερπουλ και ενδέχεται να ενσωματωθεί στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης για τις ΗΠΑ όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της, ενώ θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 17.

"Με τιμάει πραγματικά το ότι είμαι μέρος αυτού του εκπληκτικού συλλόγου, αυτής της εκπληκτικής ομάδας. Είναι δύσκολο να το πω με λέξεις, επειδή είναι όνειρό μου εδώ και 22 χρόνια να έρθω στην Premier League και να αποτελώ μέρος αυτού του εκπληκτικού συλλόγου, της Λίβερπουλ.

Κλάβαν, το πέμπτο απόκτημα του Κλοπ

Η Premier League είναι το πιο ελκυστικό πρωτάθλημα στον κόσμο και υπάρχουν πάντα φοβεροί παίκτες εδώ. Εδώ είναι το σπίτι του ποδοσφαίρου", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κλάβαν.

Υπενθυμίζεται πως ο Εσθονός μπακ αποτελεί το πέμπτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ αυτό το καλοκαίρι, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Μάρκο Γκρούγιτς, Λόρις Κάριους, Ζοέλ Ματίπ και Σαντιό Μανέ.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με Κλάβαν, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Άνταμ Μπόγκνταν στην Γουίγκαν (ανέβηκε φέτος στην Championship) με τη μορφή δανεισμού για νέα σεζόν. Ο 28χρονος γκολκίπερ πήρε πέρυσι μεταγραφή στους "κόκκινους" έχοντας μείνει ελεύθερος από την Μπόλτον και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε έξι ματς, εκ των οποίων τα δύο ήταν για την Premier League.

Κλάβαν, το πέμπτο απόκτημα του Κλοπ

Δείτε πώς αγωνίστηκε ο Κλάβαν στο φιλικό της Εσθονίας κόντρα στην Πορτογαλία (8/6/2016):

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ