ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κινείται για Στρακόσα η Λίβερπουλ

Lazio goalkeeper Thomas Strakosha saves on Zulte Waregem's Peter Olayinka during a Europa League group K soccer match between Lazio and Zulte Waregem, at the Rome Olympic Stadium, Thursday, Sept. 28, 2017 (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazio goalkeeper Thomas Strakosha saves on Zulte Waregem's Peter Olayinka during a Europa League group K soccer match between Lazio and Zulte Waregem, at the Rome Olympic Stadium, Thursday, Sept. 28, 2017 (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Λίβερπουλ αφήνει στην άκρη τις ακριβές περιπτώσεις των Γιαν Όμπλακ, Άλισον Μπέκερ και κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα από τη Λάτσιο.

Οι διοικούντες τη Λίβερπουλ συνεχίζουν να αναζητούν τον "εκλεκτό" για τη θέση του τερματοφύλακα, με τις περιπτώσεις των Γιαν Όμπλακ και Άλισον Μπέκερ να απομακρύνονται εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων των Ατλέτικο και Ρόμα αντίστοιχα.

Στο προσκήνιο, τις τελευταίες ημέρες, έχει έρθει το όνομα του Θωμά Στρακόσα. Ο 23χρονος τερματοφύλακας της Λάτσιο, που άρχισε την καριέρα του απ' τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, αρέσει στους "κόκκινους", οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 30-35.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Την εφετινή σεζόν, ο Αλβανός γκολκίπερ πραγματοποίησε 53 συμμετοχές με τους "λατσιάλι", κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 17 εξ αυτών. Γενικά, με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας μετράει 78 συμμετοχές, ενώ είναι και πέντε φορές διεθνής με την Αλβανία.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τον υιό του Φώτη Στρακόσα, ο οποίος πραγματοποίησε μία σημαντική καριέρα στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα, μεταξύ άλλων, του Εθνικού, του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου και του Ιωνικού.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ