ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάτοικος Νέας Υόρκης ο Τζέραρντ

Κάτοικος Νέας Υόρκης ο Τζέραρντ

Οι New York Red Bulls είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία του Στίβεν Τζέραρντ, προκειμένου να τον δελεάσουν να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ είχε κατά το παρελθόν αρκετές ευκαιρίες να αγωνιστεί σε άλλους συλλόγους, δεν έφυγε ωστόσο ποτέ από το "Άνφιλντ".

Με το συμβόλαιο του να λήγει στο τέλος της σεζόν και τις δύο πλευρές να μην οδηγούνται προς το παρόν σε συμφωνία, οι Red Bulls της Νέας Υόρκης θέλουν τον 34χρονο μέσο του χρόνου να αγωνίζεται στην ομάδα τους.

Υπολογίζουν στην πειθώ του αγωνιστικού διευθυντή τους και πρώην προπονητή του Τζέραρντ στη Λίβερπουλ, του Γάλλου Ζεράρ Ουγιέ για να τα καταφέρουν. Ο Ουγιέ έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τζέραρντ στα 22 του χρόνια, χειρονομία που δεν είναι δυνατό να ξεχαστεί από τον πρώην αρχηγό της εθνικής Αγγλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Telegraph" που αναλύει το θέμα ο αρχηγός των "κόκκινων" εντυπωσιάστηκε από την πόλη και τις εγκαταστάσεις της Red Bull στην πρόσφατη περιοδεία της Λίβερπουλ στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου έδωσε φιλικούς αγώνες.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Τζέραρντ δεν θα αγωνιστεί ποτέ σε άλλο αγγλικό σύλλογο, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Λίβερπουλ σε διαφορετικό ρόλο όταν θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Πηγή: Telegraph

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ