ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Καλοβλέπει Κόβατσιτς η Λίβερπουλ

Καλοβλέπει Κόβατσιτς η Λίβερπουλ

Ο Ματέο Κόβατσιτς είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αρέσει πολύ στον Γιούργκεν Κλοπ και εξετάζεται από τη Λίβερπουλ.

Η Γιουβέντους έκανε πρόταση 75.000.000 ευρώ για τον Ματέο Κόβατσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" από τη "Βασίλισσα". Μάλιστα, έθεσε βέτο και ο Ζινεντίν Ζιντάν, διότι υπολογίζει στον Κροάτη.

Πάντως, ο παίκτης αρέσει και στον Γιούργκεν Κλοπ, με τη Λίβερπουλ να κινείται για τον ποδοσφαιριστή, ειδικά αν πουληθεί ο Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα. Όχι ότι παίζουν στην ίδια θέση, όμως θα υπάρχουν τα χρήματα για να μπορέσουν οι "ρεντς" να κινηθούν για τον Κόβατσιτς.

Ο μέσος της πρωταθλήτριας Ευρώπης έχει "γυαλίσει" στον Γερμανό τεχνικό και δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση για την αγορά του. Αν ικανοποιηθεί οικονομικά και πάρει εγγυήσεις ότι θα παίζει παραπάνω απ' όσο στη Ρεάλ, δεν θα είχε πρόβλημα να μετακομίσει στο Άνφιλντ.

Ο 23χρονος θέλει να παίζει, με τον Ζιζού πάντως να τον υπολογίζει, έστω και αν δεν είναι βασική επιλογή. Αν όμως, ο Κοουτίνιο δεν αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, τότε δύσκολα μπορεί να προχωρήσει μια τέτοια μετεγγραφή.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ