ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κακά μαντάτα με Μανέ, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Liverpool's Sadio Mane celebrates scoring his side's first goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Sadio Mane celebrates scoring his side's first goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Κακά μαντάτα στη Λίβερπουλ για τον Σαντιό Μανέ, που τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο απέναντι στην Έβερτον και χάνει το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Το είχε προαναγγείλει ουσιαστικά ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το ντέρμπι με την Έβερτον ότι ο τραυματισμός του Σαντιό Μανέ στο δεξί γόνατο μπορεί να ήταν σοβαρός και να έχανε το υπόλοιπο της σεζόν. Εντέλει, τα νέα δεν είναι καλά για τον διεθνή Σενεγαλέζο επιθετικό, ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί άλλο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο 25χρονος έχει σημειώσει φέτος 13 γκολ στη Λίβερπουλ σε 29 εμφανίσεις και το διάστημα που απουσίαζε λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η ομάδα του πανηγύρισε μόνο μία νίκη σε επτά ματς, γεγονός που καταδεικνύει πόσο πολύτιμη και ουσιαστική είναι η παρουσία του στα παιχνίδια των ρεντς. Μέσα στο επόμενο 48ωρο, θα αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το πλήγμα είναι μεγάλο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που στοχεύει στην πρώτη τετράδα για να κερδίσει την έξοδό της στο Champions League της επόμενης περιόδου. Ύστερα από 30 παιχνίδια στην Premier League, έχει 59 βαθμούς και είναι στο -10 από την πρωτοπόρα Τσέλσι, η οποία έχει και ματς λιγότερο.

"Η απώλεια του Μανέ είναι σημαντική και πρέπει να προετοιμαστούμε ακόμη και για κακό ποδόσφαιρο, αν θέλουμε να είμαστε στην τετράδα. Αυτή την περίοδο δεν προέχει το θέαμα, αλλά η ουσία. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να εξασφαλίσουμε μια θέση στο Champions League", ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ