ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η υπεραιωνόβια φανατική οπαδός της Λίβερπουλ

Η υπεραιωνόβια φανατική οπαδός της Λίβερπουλ

Η Μπέτι Μάσκερ ενόψει της 104ης επετείου των γενεθλίων της έλαβε 4.000 ευχετήριες κάρτες. Διαβάστε ποια ήταν η επιθυμία της και ποια η σχέση της με το ποδόσφαιρο και τη Λίβερπουλ.

Στις 24 Οκτωβρίου η Μπέτυ Μάσκερ θα κλείσει τα 104 χρόνια ζωής. Όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε απάντησε: "μόνο μία ωραία κάρτα, αγαπάω τις κάρτες". Ωστόσο, είπε στα άτομα που τη φροντίζουν ότι δεν είχε υψηλές προσδοκίες δεδομένου ότι "οι περισσότεροι από τους φίλους μου έχουν φύγει από τη ζωή'.

Παρόλα αυτά έγινε μία εντυπωσιακή καμπάνια στο Facebook και ήδη έχουν πάει στην γηραιά κυρία 4.000 κάρτες! Όσο για εκείνη, έφυγε από το Λίβερπουλ πριν από 10 χρόνια για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της, αλλά παραμένει ένθερμη υποστηρίκτρια των "κόκκινων".

Μία κοπέλα που την προσέχει, μάλιστα, η Λορέν Μάρσαλ, είπε στη "Liverpool Echo": "Δεν αντέχω το ποδόσφαιρο, αλλά εκείνη είναι τρελή για τη Λίβερπουλ. Βλέπει κάθε παιχνίδι. Έκατσε και είδε μέχρι και παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι παθιασμένη με το ποδόσφαιρο. Είναι μία πολύ συμπαθητική κυρία, η οποία αγαπάει την πόλη της, το Λίβερπουλ.

Η Μπέτυ έφτιαχνε κάρτες σε όλη της τη ζωή και όταν τη ρώτησα τι θα ήθελε για δώρο γενεθλίων μου είπε "μία ωραία κάρτα, αγαπάω τις κάρτες". Έτσι φυτεύτηκε ο σπόρος. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά έμεινε έκπληκτη όταν πήρε όλες αυτές τις κάρτες για τα γενέθλιά της".

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν σταλεί κάρτες μέχρι και από τη Σιγκαπούρη, ενώ τα άτομα που φροντίζουν την κυρία Μάσκερ λένε πως λαμβάνουν περίπου 200 κάρτες τη μέρα. To "You'll Never Walk Alone" ταιριάζει πλήρως σε αυτή την περίπτωση...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ