ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η συγκινητική δωρεά του Μπαλοτέλι

Η συγκινητική δωρεά του Μπαλοτέλι
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι μόνο... σκάνδαλα. Διαβάστε για την άκρως ευγενική χειρονομία του με την οποιά έδειξε την αγάπη του για τα ζώα.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας αλλά αυτή τη φορά για "σωστούς" λόγους βρέθηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι. Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ιταλός φορ συγκινήθηκε όταν έμαθε για τη φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη στο Κέντρο Διάσωσης Σκύλων στο Μάντσεστερ (προκάλεσε το θάνατο 60 ζώων) και θέλησε να βοηθήσει έμπρακτα.

Αυτό ήταν να κάνει δωρεά ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού για τις ανάγκες του ιδρύματος (γίνεται λόγος για πενταψήφιο νούμερο, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για 10.000 λίρες και πάνω), με ΜΜΕ στο Νησί να υπενθυμίζουν την μεγάλη αγάπη που έχει για τα σκυλιά.

Η συγκινητική δωρεά του Μπαλοτέλι
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

"Ο Μάριο έχει δικό του σκυλί αλλά αυτό ήταν σε καραντίνα το προηγούμενο διάστημα που ήταν στην Αγγλία, οπότε ερχόταν εδώ και έκανε βόλτα τα σκυλιά.

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ακόμα αν έκανε εκείνος τη δωρεά αλλά είναι γνωστός για την αγάπη του στα ζώα οπότε κάτι τέτοιο θα έβγαζε νόημα", δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος, Τζέιν Σμιθ.

Η συγκινητική δωρεά του Μπαλοτέλι
© TWITTER - MARIO BALOTELLI

Σημειώνεται πως ο 24χρονος άσος της Λίβερπουλ φημίζεται για την αγάπη του στα σκυλιά και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τον "Lucky" μέσα από τα social media.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ