ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η χρονιά των τραυματισμών για Στάριτζ

Η χρονιά των τραυματισμών για Στάριτζ
© EPA

Η χρόνια για τον Ντάνιελ Στάριτζ ολοκληρώθηκε όπως ξεκίνησε, με τραυματισμό δηλαδή και πλέον στόχος είναι η ετοιμότητα για την προετοιμασία της Λίβερπουλ για τη νέα σεζόν

Πέρσι ο Ντάνιελ Στάριτζ έκανε πράγματα και... θάματα μαζί με τον Λουίς Σουάρες στην Premier League, όμως φέτος η Λίβερπουλ ήταν πολύ χειρότερη, καθώς αμφότεροι απουσίαζαν.

Ο Λουίς Σουάρες πουλήθηκε στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο Ντάνιελ Στάριτζ πέρασε μία σεζόν που θέλει να ξεχάσει, καθώς ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς.

Η χρονιά ξεκίνησε με τραυματισμό στην μηρό στα μέσα περίπου τραυματίστηκε στην γάμπα και στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 22 Μαρτίου προέκυψε πρόβλημα στο ισχίο (γοφός).

Και αυτό αρκετά σοβαρό, έτσι δεν έφτανε η θεραπεία να επανέλθει πλήρως και να μην έχει ξανά πρόβλημα στο μέλλον.

Αποφασίστηκε λοιπόν να οδηγηθεί στο χειρουργείο, η επέμβαση έγινε στις ΗΠΑ και ο διεθνής Άγγλος άσος ενημέρωσε μέσω instagram πως όλα πήγαν καλά.

"Απλά θέλω να ενημερώσω τον κόσμο πως είχα επιτυχημένη επέμβαση στο ισχίο μου και ευχαριστώ τον Θεό το κατέστησε αυτό εφικτό. Ευχαριστώ για την υποστήριξη".

Η χρονιά των τραυματισμών για Στάριτζ

Έπειτα από την επέμβαση στο αριστερό ισχίο ο Στάριτζ θα χρειαστεί περίπου έξι εβδομάδες για να αναρρώσει, κάτι που σημαίνει πως εκτός από το ότι τελείωσε πρόωρα για αυτό η Premier League, δεν θα βοηθήσει και την Αγγλία τον Ιούνιο στο φιλικό με την Ιρλανδία και το ματς στην Σλοβενία για τα προκριματικά του EURO 2016.

Στόχος είναι φυσικά να έτοιμος 100% για την προετοιμασία της Λίβερπουλ για τη νέα σεζόν και τα ταξίδια σε Αυστραλία και Μαλαισία, ενώ ίσως να παίξει σε φιλικά και σε Βιετνάμ ή Ταϊλάνδη.

Η χειρότερη "κόκκινη" περίοδος

Όπως είναι απολύτως λογικό, αυτή η χρονιά ήταν η χειρότερη του Στάριτζ με την Λίβερπουλ. Τον Ιανουάριο του 2013 πήγε στο "Άνφιλντ" και μέχρι το τέλος της σεζόν σε 14 ματς πέτυχε 10 γκολ, αποδεικνύοντας πως η ήταν μία καλή μεταγραφή.

Την επόμενη σεζόν απέδειξε πως είναι... παιχταράς, έχοντας 21 γκολ σε 29 ματς στην Premier League, όμως φέτος έπαιξε μόλις 12 φορές και πέτυχε 4 γκολ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής του, Μπρένταν Ρότζερς, είχε δηλώσει: "Κάνουμε απλά ότι μπορούμε για να είναι ξανά υγιής και διαθέσιμος. Θέλουμε να του δώσουμε κάθε ευκαιρία να είναι υγιής (fit), κάτι που θέλει και ο Ντάνιελ, θέλει να παίζει. Είχε κάποια προβλήματα στην καριέρα του, όμως θέλουμε να επιστρέψει και να είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπης. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο".

Η χρονιά των τραυματισμών για Στάριτζ
© PA
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ