ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η χιουμοριστική ατάκα του Ρότζερς για το ιπτάμενο πανό

Η χιουμοριστική ατάκα του Ρότζερς για το ιπτάμενο πανό

Άγνωστοι ζήτησαν, μέσα από πανό που εμφανίστηκε πάνω από το "Anfield", την αντικατάσταση του Μπρένταν Ρότζερς από τον Ράφα Μπενίτεθ. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ δεν το άφησε ασχολίαστο (VIDEO).

Τα άσχημα αποτελέσματα της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν (χωρίς τρόπαιο, μόνο με θαύμα θα βγει στο νέο Champions League καθώς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας λίγο πριν το φινάλε) έχουν φέρει έντονη γκρίνια στους οπαδούς της ομάδας και αυτό φάνηκε και το απόγευμα του Σαββάτου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα των "κόκκινων" με τη ΚΠΡ ( 2-1 το τελικό σκορ με κεφαλιά του Τζέραρντ στο φινάλε ) έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό, πάνω από το "Anfield", ένα αεροπλάνο το οποίο μετέφερε ένα πανό με το ακόλουθο περιεχόμενο: " Φύγε Ρότζερς, έλα Ράφα (Μπενίτεθ) ".

Όπως γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη κίνηση έγινε από οπαδούς που επιθυμούν σφόδρα την επιστροφή του Ράφα Μπενίτεθ στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μετά από έξι άκρως πετυχημένα χρόνια στο σύλλογο (2004-2010), με τον Ρότζερς από την πλευρά του να καλείται να κάνει σχόλιο στη συνέντευξη Τύπου:

Η χιουμοριστική ατάκα του Ρότζερς για το ιπτάμενο πανό

"Νομίζα πως μέσα στο αεροπλάνο ήταν ο μάνατζερ του Ράφα", δήλωσε αρχικά αστειευόμενος ο Βορειοιρλανδός τεχνικός, για να συνεχίσει λέγοντας:

"Το ποδόσφαιρο έχει κοντή μνήμη, καθόμασταν εδώ πέρυσι έχοντας σχεδόν κατακτήσει το πρωτάθλημα και τώρα έχουμε αεροπλάνα από μας, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

Είμαι πολύ τυχερός και προνομιούχος που δουλεύω εδώ στο Λίβερπουλ και όπως έχω πει στο παρελθόν, υπάρχουν πολλά ονόματα που ακούγονται για αυτή τη θέση εξαιτίας του μεγέθους της συγκεκριμένης δουλειάς.

Κάθε ημέρα που περνάει νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ και θα συνεχίσω να αισθάνομαι έτσι για όσο κρατήσει η παρουσία μου στην ομάδα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ