ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η πρώτη συμβολική αποχώρηση από το "Anfield"

Η πρώτη συμβολική αποχώρηση από το "Anfield"

Την πρώτη ιστορικά συμβολική αποχώρησή τους από το "Anfield" ετοιμάζουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, στο ματς με τη Σάντερλαντ, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση των εισιτηρίων στην ανακατασκευασμένη κεντρική εξέδρα του γηπέδου.

Σημαντική άνοδος στην ανώτατη τιμή του εισιτηρίου στην κεντρική εξέδρα του "Anfield", καθώς από τις 59 £ ανέβηκε στις 77! Η ανωτέρω τιμή αντιστοιχεί σε 100 ευρώ. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν σκοπεύουν να δεχθούν την άνοδο αδιαμαρτύρητα, καθώς ετοιμάζουν συμβολική έξοδο - πρώτη στην ιστορία - στο 77ο λεπτό (με φανερή παραπομπή στη νέα τιμή) της αναμέτρησης με τη Σάντερλαντ, το Σάββατο 6 Φλεβάρη, για την 25η αγωνιστική της Premier League.

"Η Λίβερπουλ θεωρεί αποδεκτό να κερδίσει περισσότερα χρήματα από τους οπαδούς της. Υπάρχουν κάποιες μικρές μειώσεις αλλά γενικά οι τιμές παρουσιάζουν σημαντική άνοδο. Αυτό, παρά το γεγονός ότι το κλαμπ υποσχέθηκε να συζητήσει με τους οπαδούς. Η απογοήτευσή μας προς αυτή την αναίτια αύξηση, απευθύνεται στην ιδιοκτησία της ομάδας. Η απόφαση αυτή ήρθε από τη Βοστώνη", υποστήριξαν οι εκπρόσωποι των Spion Kop 1906 και Spirit of Shankly.

Μάλιστα στον πρώτο σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών ανήκει η πρωτοβουλία για συμβολική αποχώρηση από το γήπεδο στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Σάντερλαντ. Εάν συμβεί αυτό θα είναι η πρώτη φορά που οπαδοί της ομάδας αποχωρούν από το "Anfield".

"Υπήρχαν διαδηλώσεις και στο παρελθόν, αλλά ποτέ συμβολική αποχώρηση. Είναι κάτι που θα δοκιμάσουμε για πρώτη φορά και δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει. Ένα, ωστόσο, είναι βέβαιο. Ότι πολλοί οπαδοί και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας είναι εξαγριωμένοι με την αύξηση", υποστήριξε ο πρόεδρος του Spion Kop 1906.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ