ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Premier League καλεί τον Μάιερ

Η Premier League καλεί τον Μάιερ

"Μάχη" για τον Μαξ Μάιερ φαίνεται ότι θα δώσουν οι Λίβερπουλ και Τότεναμ το ερχόμενο καλοκαίρι. Βέβαια, ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει στη Σάλκε μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.

Ο ποδοσφαιριστής της Σάλκε, Μαξ Μάιερ, φαίνεται ότι θα απασχολήσει τις Λίβερπουλ και Τότεναμ το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, ο 21χρονος Γερμανός δηλώνει θετικός στο να μετακομίσει στην Αγγλία, αλλά μετά τη λήξη του συμβολαίου (σ.σ. λήγει το καλοκαίρι του 2018).

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην "Bild" υποστήριξε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον των δύο συλλόγων: "Γνωρίζω για το ενδιαφέρον, αλλά η Σάλκε έβαλε κατευθείαν τέλος στη φημολογία".

Βέβαια, ο Μάιερ δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία του στον γερμανικό σύλλογο: "Έχω ασχοληθεί με το θέμα. Όμως, γνωρίζω τι μου έχει προσφέρει η Σάλκε κι επιθυμώ να συνεχίσω να παίζω γι' αυτήν. Όταν λήξει το συμβόλαιό μου θα πάρω μια απόφαση. Προς το παρόν, νιώθω καλά εδώ".

Το καλό της υπόθεσης για Λίβερπουλ και Τότεναμ είναι πως ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ανοιχτά την επιθυμία του να μεταβεί στο Νησί, μετά τη λήξη του συμβολαίου: "Εάν αποχωρήσω, επιθυμώ να αγωνιστώ στην Premier League".

Ο νεαρός μέσος βρίσκεται στις ακαδημίες της Σάλκε απ' το 2009, ενώ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2012. Πραγματοποίησε ντεμπούτο στις 9 Φεβρουαρίου 2013, σε αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Άξιο αναφοράς είναι ότι βρέθηκε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα της Σάλκε -για το Champions League- σε αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 125 συμμετοχές με τη φανέλα της Σάλκε, ενώ μετρά και 19 τέρματα.

Επιπλέον, αγωνίζεται στην εθνική Γερμανίας απ' τα 15, ενώ απ' το 2014 βρίσκεται και στην ανδρική ομάδα. Σε τρεις συμμετοχές με το εθνόσημο έχει σκοράρει μία φορά.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ