ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ θέλει τον Αντρέ Γκόμες ως αντάλλαγμα για Κοουτίνιο

Barcelonas Andre Gomes during the Champions League group C soccer match between Manchester City and Barcelona at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Barcelonas Andre Gomes during the Champions League group C soccer match between Manchester City and Barcelona at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ για τον Φιλίπε Κοουτίνιο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με τους "κόκκινους" να ζητούν πέρα από χρήματα και τον Αντρέ Γκόμες ως αντάλλαγμα.

H μεταγραφή του Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι Καταλανοί κατέθεσαν πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ (συν 10.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους) στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση.

Ωστόσο, το deal μεταξύ των δύο πλευρών πολύ δύσκολα θα χαλάσει, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά και τα βρετανικά ΜΜΕ υπάρχει διάθεση προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" κι ο 24χρονος άσος να γίνεται κάτοικος Βαρκελώνης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η " Mundo Deportivo", οι διοικούντες την αγγλική ομάδα ζήτησαν, πέρα από χρήματα και τον Αντρέ Γκόμες ως αντάλλαγμα. Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 έναντι 35.000.000 ευρώ απ' τη Βαλένθια, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν διατεθειμένος να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να συναινέσει προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κοουτίνιο. Ο Πορτογάλος χαφ χαίρει της εκτίμησης του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τον θεωρεί μία αξιόλογη λύση για τη μεσαία γραμμή που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του.

Παρ' όλα αυτά, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες, ύστερα απ' τη συνάντηση που αναμένεται να έχουν οι διοικούντες των δύο ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που η απάντηση των "μπλαουγκράνα" για την παραχώρηση του Γκόμες είναι αρνητικοί, ο Κλοπ δεν θα έλεγε "όχι" αν μεταξύ των ανταλλαγμάτων συμπεριληφθεί τελικά ο Ραφίνια, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει πολλές "τρύπες" μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ