ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ θέλει Θεμπάγιος από τη Ρεάλ

Η Λίβερπουλ θέλει Θεμπάγιος από τη Ρεάλ
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση του Ντάνι Θεμπάγιος της Ρεάλ, με τον 21χρονο μέσο να εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή "El Chringuito" του "MEGA", στη Λίβερπουλ εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντάνι Θεμπάγιος το προσεχές καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 21χρονος μέσος μετακόμισε στους πρωταθλητές Ισπανίας το προηγούμενο καλοκαίρι, με τη μεταγραφή του να κοστίζει 16 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, δεν έχει αγωνιστεί όσο θα επιθυμούσε στους "μερένγκες".

Ο Θεμπάγιος έχει αρχίσει βασικός σε μόλις δύο παιχνίδια της La Liga φέτος, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παρά τους τραυματισμούς των Τόνι Κροος και Λούκα Μόντριτς το περασμένο διάστημα.

Οι άνθρωποι των "κόκκινων" εξετάζουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του Θεμπάγιος στο Μερσεϊσάιντ, μια μεταγραφή που θα συμπέσει με την αναμενόμενη αποχώρηση του Εμρέ Τζαν.

Ο Ισπανός διεθνής με την κ-21 ήταν έτοιμος να γυρίσει στην Μπέτις τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού, αλλά η επιστροφή του στην ομάδα της Ανδαλουσίας δεν ολοκληρώθηκε.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ