ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ πήρε θέση για την υπόθεση του Κοουτίνιο

Liverpool's Philippe Coutinho reacts after having his penalty saved during a penalty shootout in the English League Cup final soccer match between Liverpool and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 28, 2016. (AP Photo/Tim Ireland)
Liverpool's Philippe Coutinho reacts after having his penalty saved during a penalty shootout in the English League Cup final soccer match between Liverpool and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 28, 2016. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως ο Φιλίπε Κοουτίνιο θα παραμείνει κάτοικος "Άνφιλντ" και τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

Τέλος στα σενάρια πώλησης του Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα έβαλε η Λίβερπουλ. Οι "κόκκινοι" εξέδωσαν ανακοίνωση και ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να λάβουν υπόψιν προσφορές για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, επισημαίνοντας πως θα παραμείνει στην ομάδα και μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως οι Καταλανοί έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την αγγλική ομάδα το τελευταίο διάστημα, ύστερα απ' την πώληση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, και παρά την πρόθεσή τους να προσφέρουν ακόμα και 100.000.000 ευρώ για χάρη του 24χρονου μεσοεπιθετικού, η μεταγραφή δεν φαίνεται πως θα έχει αίσια κατάληξη.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

"Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σε ό,τι αφορά μία πιθανή μεταγραφή του Φιλίπε Κοουτίνιο.

Η οριστική απόφαση του συλλόγου είναι πως δεν θα ληφθούν υπόψιν προσφορές για τον Φιλίπε, το οποίο σημαίνει πως θα παραμείνει παίκτης της Λίβερπουλ και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου".

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ