ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ ετοιμάζει νέο συμβόλαιο σε Μανέ

Liverpool's Sadio Mane celebrates scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Sadio Mane celebrates scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mirror", η Λίβερπουλ ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Σαντιό Μανέ ως επιβράβευση για την εξαιρετική παρουσία του.

Μπορεί τον περασμένο Ιανουάριο η Λίβερπουλ να έχασε τον Φιλίπε Κοουτίνιο, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα, αλλά χάρη στην μεσοεπιθετική ποιότητά της, καταφέρνει να είναι μέσα σ' όλους τους στόχους της.

Αποκορύφωμα το 5-0 επί της Πόρτο για τη φάση των 16 του Champions League, που την στέλνει και με τα... δύο πόδια στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής των "κόκκινων" στο παιχνίδι με τους "δράκους" ήταν ο Σαντιό Μανέ που σημείωσε χατ τρικ και είχε γενικότερα μία εξαιρετική παρουσία.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 έναντι 40.000.000 ευρώ απ' τη Σαουθάμπτον και έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του. Ο 25χρονος σταρ έχει πετύχει 25 γκολ και έχει μοιράσει 15 ασίστ σε 57 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Mirror", οι διοικούντες την αγγλική ομάδα αναμένεται να τον καλέσουν άμεσα για αναπροσαρμογή συμβολαίου με καλύτερες ετήσιες αποδοχές, καθώς θέλουν να τον επιβραβεύσουν για την πολύ καλή παρουσία του.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Μανέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και του αποφέρει περίπου 90.000 ευρώ την εβδομάδα, ήτοι 4.500.000 ευρώ ετησίως. Δεν αποκλείεται, στο νέο συμβόλαιο να υπάρξει διπλασιασμός των αποδοχών του, το οποίο θα τον καταστήσει ως έναν απ' τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν αποχωρήσει απ' τη Λίβερπουλ, ο Κοουτίνιο λάμβανε περίπου 8.500.000 ευρώ το χρόνο κι ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ