ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ απέρριψε νέα πρόταση 125.000.000 ευρώ για Κοουτίνιο

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates after scoring a goal during the final match against Leicester City FC at the Premier League Asia Trophy soccer tournament in Hong Kong, Saturday, July 22, 2017. (AP Photo/Kin Cheung)
Κοουτίνιο (AP Photo/Kin Cheung) AP

Η Λίβερπουλ απέρριψε και νέα πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Φιλίπε Κοουτίνιο ύψους 125.000.000 ευρώ και το σίριαλ στην υπόθεση μεταγραφής του Βραζιλιάνου συνεχίζεται.

Και πάλι "No". Αυτή ήταν η απάντηση που άκουσαν γι' ακόμη μία φορά οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της Μπαρτσελόνα στη νέα πρόταση που έκαναν στη Λίβερπουλ για τον Φιλίπε Κοουτίνιο.

Η πρόταση ήταν υψηλότερη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες. Σύμφωνα με την αγγλική έκδοση του "Goal" οι "μπλαουγκράνα" προσέφεραν το ποσό των 125.000.000 ευρώ στους "reds", αλλά η προσφορά τους δεν έγινε αποδεκτή. Αυτή ήταν η τρίτη προσφορά της Μπαρτσελόνα προς τη Λίβερπουλ για τον Βραζιλιάνο.

Η πρώτη ανήλθε σε 80.000.000 ευρώ, ενώ η δεύτερη σε 100.000.000 ευρώ. Λίγο μετά το δεύτερο ματς του ισπανικού Super Cup με τη Ρεάλ, ο Πεπ Σεγούρα (general manager της ομάδας της Βαρκελώνης) υποστήριξε ότι "είναι κοντά σε Ντεμπελέ και Κοουτίνιο", αλλά ως προς τον Βραζιλιάνο φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι "δεν αντιλαμβάνεται τη βεβαιότητα των Καταλανών".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ