ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία με Ινγκς

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία με Ινγκς

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Ντάνι Ινγκς προχώρησε την Δευτέρα η Λίβερπουλ, με τον 22χρονο επιθετικό να φοράει τα κόκκινα από την 1η Ιουλίου.

Το όνομά του ακουγόταν έντονα για τη Λίβερπουλ εδώ και αρκετούς μήνες και ήρθε το φινάλε της σεζόν για να φέρει τον Ντάνι Ινγκς στο "Anfield". Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μπέρνλι στο τέλος του μήνα, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "κόκκινοι" απομένει μόνο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ενταχθεί επίσημα στο ρόστερ από την 1η Ιουλίου.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία με Ινγκς

Ο Ινγκς ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν για τους "κλάρετς" (11 σεζόν στο πρωτάθλημα) και η δύναμη πυρός τους την τελευταία τετραετία (με 21 γκολ πρόπερσι τους είχε οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορια), όμως δεν κατάφερε να κρατήσει τη Μπέρνλι στην Premier League και πλέον έχει μπροστά του μία νέα πρόκληση όπως είναι αυτή της Λίβερπουλ.

Μετράει επίσης 9 συμμετοχές και 4 γκολ με την εθνική Ελπίδων της Αγγλίας ενώ μέσα στο μήνα θα εκπροσωπήσει τα "λιοντάρια" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21.

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η δεύτερη προσθήκη για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ενόψει της νέας σεζόν καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Τζέιμς Μίλνερ.

#LFC are delighted to announce that they have agreed personal terms with Danny Ings and, subject to a medical, the...

Posted by Liverpool FC on Monday, June 8, 2015
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ