ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η καλύτερη ενδεκάδα της Λίβερπουλ

Η καλύτερη ενδεκάδα της Λίβερπουλ

Η "Dailymail" ανέδειξε την κορυφαία ενδεκάδα της Λίβερπουλ στα χρόνια της Premier League και αρκετοί κορυφαίοι παίκτες απουσιάζουν από αυτή.

Μπορεί η Λίβερπουλ από τότε που δημιουργήθηκε η Premier League να μην έχει καταφέρει να την κατακτήσει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν περάσει μεγάλοι ποδοσφαιριστές από αυτή. Κάτι που μαρτυρούν άλλωστε οι υπόλοιποι τίτλοι που έχει κατακτήσει σε αυτά τα 23 χρόνια.

Η "Dailymail" επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα αυτών των 23 χρόνων και από αυτή απουσιάζουν αρκετοί παίκτες οι οποίοι σε αυτά τα χρόνια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας όπως είναι ο Φερνάντο Τόρες.

Το σύστημα που επιλέχθηκε είναι το 4-4-2 και σε αυτή υπάρχουν μόλις τέσσερις Άγγλοι. Στο τέρμα βρίσκεται ο Ρέινα, έχοντας μπροστά τους του Χίπια και Κάραγκερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Μπάμπελ και στο αριστερό ο Ρίισε.

Στο κέντρο και σε ρόμβο αγωνίζονται τέσσερις παίκτες που έγραψαν δική τους ιστορία με τη φανέλα της ομάδας. Ο Μαστσεράνο είναι σε ρόλο αμυντικού χαφ έχοντας μπροστά τους τους Αλόνσο και Τζέραραντ, ενώ ο ΜακΜάναμαν είναι στην κορυφή του ρόμβου.

Τέλος, το επιθετικό δίδυμο απαρτίζουν οι Φάουλερ και Σουάρες.

Δείτε την ενδεκάδα σε πλήρη διάταξη:

Η καλύτερη ενδεκάδα της Λίβερπουλ
© ALAMY
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ