ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η φοβερή κίνηση του Σαλάχ για τον πρόεδρο που τον είχε απορρίψει

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's first goal of the game during the  Champions League, quarterfinal second leg soccer match against Manchester City at the Etihad Stadium, Manchester, England Tuesday April 10, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Σαλάχ (Nick Potts/PA via AP) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κάλεσε στα επίσημα του "Άνφιλντ" για τον αγώνα με τη Σίτι τον άλλοτε πρόεδρο της Ζάμαλεκ, Μαμντού Αμπάς, ο οποίος τον είχε απορρίψει σε νεαρή ηλικία καθώς δεν τον θεωρούσε αρκετά καλό.

Σε μια γενναιόδωρη πράξη προχώρησε προ ημερών ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος κλέβει την παράσταση εφέτος στη Λίβερπουλ. Ο Αιγύπτιος κάνει θραύση όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και έξω από αυτόν.

Δύο μέρες μετά τη ρεβάνς των "ρεντς" με τη Σίτι στο Μάντσεστερ, για τα προημιτελικά του Champions League, το φως της δημοσιότητας είδε μια πολύ όμορφη ιστορία, που σημειώθηκε ωστόσο στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στο Άνφιλντ.

Ο Σαλάχ είχε καλέσει στα επίσημα του γηπέδου τον άλλοτε πρόεδρο της Ζάμαλεκ, Μαμντού Αμπάς, ο οποίος τον είχε απορρίψει σε νεαρή ηλικία καθώς δεν τον θεωρούσε αρκετά καλό. Ύστερα από αρκετά χρόνια, ο Αμπάς, που κρατούσε μπαστούνι στα χέρια, μπορεί να μετανιώνει για την τότε επιλογή του, αλλά δεδομένα καμαρώνει για τα επιτεύγματα του Σαλάχ...

Η Λίβερπουλ απέκλεισε τους "πολίτες" είναι στα ημιτελικά του Champions League και περιμένει να μάθει την Παρασκευή (13/4) ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει με... φόντο τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(Nick Potts/PA via AP)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ