ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η άποψη του Κλοπ για το περιστατικό με τον Ρούνεϊ

Η άποψη του Κλοπ για το περιστατικό με τον Ρούνεϊ

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον... μεθυσμένο, Γουέιν Ρούνεϊ. Διαβάστε την άποψή του για το θέμα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ (19/11), ο Γιούργκεν Κλοπ ερωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το περιστατικό του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος "συνελήφθη" μεθυσμένος, ύστερα απ' την αναμέτρηση κόντρα στη Σκωτία (3-0).

Για την ακρίβεια, ο Γερμανός τεχνικός έχει μια διαφορετική άποψη απ' την πλειοψηφία και τη δηλώνει ανοιχτά: "Αρκετές φορές με ρωτάτε για πράγματα, για τα οποία δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι συμπονώ τους ποδοσφαιριστές. Είναι η γενιά με τον πιο αυστηρό επαγγελματισμό. Όμως, οι θρύλοι του παρελθόντος, αν σκεφτεί κανείς, έπιναν σαν 'διάολοι' και κάπνιζαν σαν τρελοί".

"Είναι το όχι και τόσο καλό κομμάτι της ζωής. Πολλές φορές μπορεί ν' ακούγεται σαν καταστροφή, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι η αληθινή και ρεαλιστική ζωή. Ζούμε με κάποια όρια. Κάποιες φορές όλα πηγαίνουν καλά και προσαρμοζόμαστε, κάποιες άλλες όχι".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ