ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γούσταρε τρελά ο Κλοπ με την Xάκα των "All Blacks" στο Άνφιλντ

Γούσταρε τρελά ο Κλοπ με την Xάκα των "All Blacks" στο Άνφιλντ

Η εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας βρίσκεται στην Αγγλία για τον τελικό του "Four Nations" στο Ανφιλντ και έκανε επίδειξη χάκα μπροστά στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ τρελάθηκε με ό,τι αντίκρισε και δεν το έκρυψε (VIDEO).

Ο περίφημος χορός "Χάκα" είναι ταυτισμένος με την εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας, που πριν από κάθε αγώνας εφαρμόζει το σχετικό τελετουργικό. Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα δείχνει την αποφασιστικότητα, τη δύναμη και την αυταπάρνηση της, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον αντίπαλο ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί και ότι θα περάσει... δύσκολα.

Το Sport24.gr έχει κάνει σχετικό αφιέρωμα για την ιστορία του χορού, που προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού κάθε φορά και αποτελεί σήμα κατατεθέν των "All Blacks". Η εθνική ομάδα βρίσκεται στην Αγγλία για τον τελικό του "Four Nations" που θα διεξαχθεί στο Ανφιλντ και δεν έχασε την ευκαιρία να ανταμώσει με τη Λίβερπουλ.

Εκεί, οι παίκτες έκαναν μια σχετική... επίδειξη, χορεύοντας την "Χάκα" και τόσο οι παίκτες όσο και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στον χώρο, έβγαζαν φωτογραφίας και έδειξαν τον ενθουσιασμό τους. Δεν το συναντάς άλλωστε κάθε μέρα. Περισσότερο απ' όλους βέβαια, φαίνεται πως το απόλαυσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ξέσπασε σε γέλια, μίλησε με τους παίκτες και στο τέλος πήρε και μια φανέλα της Νέας Ζηλανδίας.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ